Zastanawiam się jeszcze nad tą rabatą zagospodarowaną innymi roślinami ...... ale teraz uciekam do lekarza pozdrówka . Kombinuj Sebek , może uda się wykombinować tak aby Asiek była zadowolniona
A mnie się bardziej podoba wersja pierwsza Sylwi, taka spokojna Nie wiem czy coś będzie widać przez cisy w drugiej wersji, bo ławeczka po coś tam chyba jednak stoi
A może wrzosowisko jak proponuje Syla, ale bez cisów?
Przepraszam, że się wtrącam ale takie nasadzenia nie pasują do architektury studni. Za sztywne. Brak lekkości. Kulminacja studnia i świerk dla mnie rażąca w oczy. Lawenda przy studni bardzo OK. I bukszpany. A reszta .
wg mnie nie powinno tam być nic wysokiego.... konkurencja dla studni.
Jak pisze Ewa, nasadzenia powinny być lekkie, zwiewne i naturalne. A;e może się mylę....
Naprawdę wspaniali ludzie są na Ogrodowisku
Mnie nie ma a rabatka robi się prawie sama... Może Was jeszcze zaproszę to zajmiecie się sadzeniem I może jeszcze zakupami
Oczywiście żartuje Chociaż odwiedziny mogą być
Sylwia przepraszam że mnie wczoraj nie było ale Arek(mój mąż) miał wczoraj Imieniny, przyjechali Teściowie i zrobiła się mała imprezka....
Jak tam zakupy studniówkowe? Udały się? Swoją drogą jakie to uczucie mieć już tak dorosłego syna? Drugi jeszcze z tego co pamiętam chyba w przedszkolu... Z tym starszym możesz śmiało iść na imprezkę
Pomysł z strumyczkiem płynącym aż do studni i wokół niej bardzo się mi spodobał i Arkowi też... Mam na nim posadzone rojniki, myślałam żeby dosadzić tam tą czarną trawkę, tylko czy ją u siebie dostanę...
Modrzewie chciałabym zostawić... Pod nimi wrzosy... Teraz są różnokolorowe ale jesienią chciałabym to zmienić... Dodałabym jeszcze wrzośce...