Sebek choinkę na światełka mamy zaplanowana za kącikiem z ławeczką po przeciwnej stronie... Tam chciałabym zostać przy modrzewiach...
Lawenda wokół studni to chyba fajny pomysł Myślałam o bukszpanie na obrzeżach ale wydaje mi się że jakoś dziwnie wygląda... Taka ograniczona... Wolałabym tak luźno jak na pierwszym projekcie Sylwii... a może coś jeszcze wymyślisz?
Ewo dzięki że do mnie zaglądnęłaś żadnego wysokiego drzewka tam nie będzie... Lawenda też mi się podoba przy studni Bukszpany już nie bardzo... Co proponujesz jeszcze?
Anula nie mylisz się Mi też nie pasuje tam nic wysokiego... Modrzewie szczepione na pniu są po to aby zasłonić troszkę wjazd do garażu i bardzo się nam podobają... Będą na pewno bo Arek nie pozwoli mi ich ruszyć... i tak resztę roślinek będę musiała negocjować... Mam nadzieję że się uda....
Znalazłam jeszcze inne zdjęcia tej rabatki....
Tutaj widok na domek... Po lewej stronie patrząc na zdjęcie, przy schodkach też ma być rabatka... Więc może lepiej obydwie razem już projektować żeby było jakieś powiązanie... a może lepiej żeby była całkiem inna? Nie wiem...
Proszę nie patrzcie na ten bałagan... ale to ciągle jeszcze plac budowy...