Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

siaaska 22:31, 04 kwi 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

Mimo tych śnieżycy jakie u nas są ostatnio na zmianę ze słońcem to wiosna jednak przyszła
Po polach spaceruje sobie bociek nawet śnieg i wiatr mu nie przeszkadza
Pocieszam się że to już ostatnie podrygi Pani Zimy

Asiu.... super zdjęcie Ja też u siebie widziałam w niedzielę boćka..... może w końcu doczekamy się tej wiosny

Troszkę się namęczyłam żeby zrobić mu zdjęcie Co prawda nie bardzo się ruszał ale wiało strasznie, a mój zoom nie bardzo zbliża... ale udało się Boćka widać I wiosnę chyba też Dzisiaj było piękne słoneczko i 20stopni, a po południu pierwsza wiosenna burza
siaaska 22:32, 04 kwi 2012

ell napisał(a)
Aśka - zdjęcia piękne.
Nie przypuszczałam, że kanna z wysiewu bedzie tak duża jak sadzona z kłączy - niesamowite.

Elu dziękuję

Nie wiem jak wyglądają sadzone z kłączy ale te moje rosną naprawdę szybko Może zdążą zakwitnąć
siaaska 22:35, 04 kwi 2012

jotka napisał(a)

Święta już coraz bliżej więc pojawiają się odpowiednie dekoracje i chociaż jeszcze cieplutkie bo niedawno zrobione, i nie do końca zaaranżowane i tak się Wam pochwalę

Marzyły mi się takie ozdoby Proste i drewniane

Pojawi się jeszcze kurczaczek i inny zajączek Może jeszcze na baranka się skuszę

Tez lubie takie proste rzeczy
A te ozdoby to by ...???

Jolu witaj Te ozdoby to dzieło mojego M. Dzisiaj wycinał jeszcze trzy zające ale już nie takie stojące, będą świątecznymi podarunkami dla rodzinki, do tego zrobiłam jeszcze materiałowe kwiatuszki... Zdjęcia jutro
siaaska 13:41, 06 kwi 2012

Obiecałam Wam wczoraj zdjęcia ale już nie zdążyłam... Uwierzcie mi nie jest łatwo szykować się do Świąt jak M. cały dzień pracuje a dzieciaki dokazują... Zresztą co ja będę Wam pisać.... Doskonale o tym wiecie... ale chciałoby się zrobić tyle rzeczy... a czasu coraz mniej....

Obiecałam Wam rodzinkę króliczą, która będzie świątecznym podarunkiem dla Rodzinki...

Do nich uszyłam jeszcze takie wiszące kwiatuszki, część wykorzystałam do wieńca na drzwi ale ten pokaże Wam jak już będzie zamocowany....

Robię jeszcze pastelowe kwiatuszki na piku, też dołączę je do prezencików, a trzy zostaną u mnie i będą dekoracją w butelkowym flakonie. Też pokaże jak skończę

Nasz zegar też dostał wiosenne przybranie

I nasza królicza rodzinka na kominku się powiększyła

siaaska 13:46, 06 kwi 2012

Na koniec krokusiki. Śliczne są Muszę posadzić ich zdecydowanie więcej.....

I tulipanek już wychyla główkę

Pozdrawiamy i wracamy do pracy
Syla 13:51, 06 kwi 2012

Oby bociek nie przyniósł niespodzianki , no chyba , że sobie tego życzysz oczywiście Zdjęcia z ozdobami baaaardzo ładne ... Pozdrawiam
jotka 13:55, 06 kwi 2012

siaaska napisał(a)

Święta już coraz bliżej więc pojawiają się odpowiednie dekoracje i chociaż jeszcze cieplutkie bo niedawno zrobione, i nie do końca zaaranżowane i tak się Wam pochwalę

Pojawi się jeszcze kurczaczek i inny zajączek Może jeszcze na baranka się skuszę

A te ozdoby to by ...???

Jolu witaj Te ozdoby to dzieło mojego M. Dzisiaj wycinał jeszcze trzy zające ale już nie takie stojące, będą świątecznymi podarunkami dla rodzinki, do tego zrobiłam jeszcze materiałowe kwiatuszki... Zdjęcia jutro

Artystyczna dusza Twój M.
Zajączki wesolutkie - lubie jak w domu sa rzeczy własnoręcznie zrobione Nadaje mu to indywidualny charakter
pozdrawiam - radosnych Świąt
marysia_kielar 16:20, 06 kwi 2012

Wielkanocną radość ślę dla Ciebie dziś,
którą śpiewa każdy ptak, kwiat i liść.
Którą wiosna niesie dla każdego z nas
z cudem Zmartwychwstania w ten niezwykły czas.
Wielkanocne szczęście ślę w życzeniach Ci,
niechaj rozpromieni Twoje troski i łzy.
Niechaj w Twoje serce Wielkanocna pieśń,
wniesie wielką radość i nadziei treść.
Wielkanocne Święta niechaj w domu Twym
rozbłysną Zmartwychwstania blaskiem i pokojem.
Niech się wszystkie serca miłością podzielą
Wielkanocną pieśnią , cudem i nadzieją
siaaska 23:09, 06 kwi 2012

Syla napisał(a)
Oby bociek nie przyniósł niespodzianki , no chyba , że sobie tego życzysz oczywiście Zdjęcia z ozdobami baaaardzo ładne ... Pozdrawiam

Syla bocieka nas omija i dobrze Nie zarzekam się ale dwójeczka nam wystarczy
Cieszę się że fotki się podobają
Pozdrówki
siaaska 23:12, 06 kwi 2012

jotka napisał(a)

A te ozdoby to by ...???

Artystyczna dusza Twój M.
Zajączki wesolutkie - lubie jak w domu sa rzeczy własnoręcznie zrobione Nadaje mu to indywidualny charakter
pozdrawiam - radosnych Świąt

Coś z Artysty ma Pomysł mój a jego wykonanie, chociaż jak mu powiedziałam to krzywo patrzył a teraz widzę że się mu spodobało Staramy się jak najwięcej zrobić samemu. Daje nam to wiele radości.
Dziękuję i również pozdrawiam