Kasiu dziękuję za wszelkie cenne rady Troszkę będzie podniesione bo w miejscu skąd ma wypływać strumyk będzie zbiornik z wodą, obłożony kamieniami i zasypany troszkę ziemią. Kaskady bardzo się mi podobają i pewnie się pojawią Masz rację z roślinkami, dopóki nie będzie do końca zrobiony strumyk nie ma co sadzić... Zresztą finansów na nie w tym roku i tak nie starczy....
Cieszę się że zaglądasz do mnie Jak zaczniemy już coś robić wszystko pokaże i będę czekać na Twoje opinie
Asiu, piekny mostek ! gratulacje dla Twojego M
dekoracje okienne też śliczne, odrobina wiosny w te mroźne i śnieżne (buu) dni przydaje się bardzo!
co do palenia traw się nie wypowiem, bo aż dziwne, że ludzie nie są w stanie pojąć ile szkody wyrządzają....
Mimo tych śnieżycy jakie u nas są ostatnio na zmianę ze słońcem to wiosna jednak przyszła
Po polach spaceruje sobie bociek nawet śnieg i wiatr mu nie przeszkadza
Pocieszam się że to już ostatnie podrygi Pani Zimy
Święta już coraz bliżej więc pojawiają się odpowiednie dekoracje i chociaż jeszcze cieplutkie bo niedawno zrobione, i nie do końca zaaranżowane i tak się Wam pochwalę
Marzyły mi się takie ozdoby Proste i drewniane
Pojawi się jeszcze kurczaczek i inny zajączek Może jeszcze na baranka się skuszę