Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

siaaska 12:30, 31 mar 2012

Kaisia napisał(a)
Fajny pomysł z tą płynącą wodą, już wyobrażam sobie jak bedzie pięknie wyglądało, wiem że masz naturalny spad działki, ale ja bym go jeszcze trochę podniosła, można wtedy fajniej zaarnżować kamienie, w niektórych miejscach w formie kaskady. Nie sadź roślin w tym miejscu zanim dobrze nie uformujesz terenu i nie oznaczysz kształtu strumienia, bo bedzie potem z nimi problem, ja nie mogłam się doczekać i posadziłam kilka potem niepotrzebne przesadzanie.

Współczuję przygody z ogniem, już widzę jak Wam serducha waliły widząc to zamieszanie, na szczęscie wszystko dobrze się skończyło.

Kasiu dziękuję za wszelkie cenne rady Troszkę będzie podniesione bo w miejscu skąd ma wypływać strumyk będzie zbiornik z wodą, obłożony kamieniami i zasypany troszkę ziemią. Kaskady bardzo się mi podobają i pewnie się pojawią Masz rację z roślinkami, dopóki nie będzie do końca zrobiony strumyk nie ma co sadzić... Zresztą finansów na nie w tym roku i tak nie starczy....
Cieszę się że zaglądasz do mnie Jak zaczniemy już coś robić wszystko pokaże i będę czekać na Twoje opinie
Syla 20:31, 31 mar 2012

Asiu urocze zdjęcia z kwiatuchami w roli główniej . Pozostałe również choć otulone ogromnym zagrożeniem .... Pozdrawiam
siaaska 00:14, 01 kwi 2012

Syla napisał(a)
Asiu urocze zdjęcia z kwiatuchami w roli główniej . Pozostałe również choć otulone ogromnym zagrożeniem .... Pozdrawiam

Sylwia dzięki za odwiedzinki i miłe słowa
Też pozdrawiam
anula_wn 08:15, 01 kwi 2012

Asiu, piekny mostek ! gratulacje dla Twojego M
dekoracje okienne też śliczne, odrobina wiosny w te mroźne i śnieżne (buu) dni przydaje się bardzo!
co do palenia traw się nie wypowiem, bo aż dziwne, że ludzie nie są w stanie pojąć ile szkody wyrządzają....
siaaska 16:40, 02 kwi 2012

anula_wn napisał(a)
Asiu, piekny mostek ! gratulacje dla Twojego M
dekoracje okienne też śliczne, odrobina wiosny w te mroźne i śnieżne (buu) dni przydaje się bardzo!
co do palenia traw się nie wypowiem, bo aż dziwne, że ludzie nie są w stanie pojąć ile szkody wyrządzają....

Aniu dziękuję w imieniu M

Chociaż w domku coś kwitnie bo na zewnątrz tak nieprzyjemnie że nawet nosa nie chce się wystawić...

siaaska 16:54, 02 kwi 2012

Mimo tych śnieżycy jakie u nas są ostatnio na zmianę ze słońcem to wiosna jednak przyszła
Po polach spaceruje sobie bociek nawet śnieg i wiatr mu nie przeszkadza
Pocieszam się że to już ostatnie podrygi Pani Zimy

siaaska 16:58, 02 kwi 2012

Święta już coraz bliżej więc pojawiają się odpowiednie dekoracje i chociaż jeszcze cieplutkie bo niedawno zrobione, i nie do końca zaaranżowane i tak się Wam pochwalę

Marzyły mi się takie ozdoby Proste i drewniane

Pojawi się jeszcze kurczaczek i inny zajączek Może jeszcze na baranka się skuszę
AgnieszkaBK 17:35, 04 kwi 2012

siaaska napisał(a)
Mimo tych śnieżycy jakie u nas są ostatnio na zmianę ze słońcem to wiosna jednak przyszła
Po polach spaceruje sobie bociek nawet śnieg i wiatr mu nie przeszkadza
Pocieszam się że to już ostatnie podrygi Pani Zimy

Asiu.... super zdjęcie Ja też u siebie widziałam w niedzielę boćka..... może w końcu doczekamy się tej wiosny
ell 19:19, 04 kwi 2012

Aśka - zdjęcia piękne.
Nie przypuszczałam, że kanna z wysiewu bedzie tak duża jak sadzona z kłączy - niesamowite.
jotka 19:34, 04 kwi 2012

siaaska napisał(a)
Święta już coraz bliżej więc pojawiają się odpowiednie dekoracje i chociaż jeszcze cieplutkie bo niedawno zrobione, i nie do końca zaaranżowane i tak się Wam pochwalę

Marzyły mi się takie ozdoby Proste i drewniane

Pojawi się jeszcze kurczaczek i inny zajączek Może jeszcze na baranka się skuszę

Tez lubie takie proste rzeczy
A te ozdoby to by ...???