Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe, zielone miejsce na ziemi...

Moje małe, zielone miejsce na ziemi...

ajka 19:15, 24 maj 2026

Kolory faktycznie energetyczne, podziwiam takie osoby jak ty. U mnie niedaleko sąsiad przy publicznej drodze robi własne nasadzenia, podejrzewam, że z własnych nadwyżek. Zawsze z eMem podziwiamy jak tamtędy spacerujemy. Zastanawiam się tylko czy gmina mu kiedyś tego nie zaorze. Żeby wszystkim chciało się tak dbać o przestrzeń publiczną ...
Wafel 19:49, 24 maj 2026

Dziękuję Ania, miło mi

Na szczęście moje rabaty należą do naszego osiedla, tylko niewielki kraniec osiedlowej do miasta, ale zwróciliśmy się z pytaniem, czy możemy ten kawałek zagospodarować. Teraz uzupełniam też własnymi rozsadami, czasem coś kiepsko u mnie rośnie, albo za duże do mojego ogródka a tam fajnie pasuje i daje radę
Wafel 20:03, 24 maj 2026

Lilak Meyera Palbin, piękny zapach podczas picia kawy na tarasie

Nigdy nie mogę się do końca pozbyć dąbrówki, ale specjalnie jakoś mi to nie przeszkadza, lubię jak kwitnie.
Ewa777 09:56, 25 maj 2026

Lilak śliczny. Mój Boomerang nie ma jeszcze pąków kwiatowych. Na razie na tarasie kwitnie azalia Soir de Paris - też piękny zapach.