Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Chram

Zielony Chram

Kordina 23:31, 09 sie 2025

Darecka napisał(a)
Dziękuję Asiu .

Dzieje się . Mam super 2 pomocnice:

Aaaa, taki sprytny sposób jestem bardzo ciekawa, co tam zmalujecie
Darecka 06:43, 10 sie 2025

Hej Sylwio!

1. Jeśli chodzi o lobelię, to bylina, więc jeśli nic jej nie zaszkodzi (czytaj spory mróz), powinna dać u nas radę. Ale jestem optymistką, bo w tym roku nawet szałwia omączona zimę przetrwała. Odmiana lobelii: Starship Blue.

2. Tak, planuję zebrać nasiona tej naparstnicy, słoneczniczka szorstkiego, tej super kompaktowej pysznogłówki i może jeszcze mini budlei . Czy pamiętasz odmianę Twojej naparstnicy? Bo jest tych bylinówek trochę, moja to Rising Phoenix

3. Niestety odmiany świdośliwy nie znam, zapytam teścia, może pamięta, co sadził

4. Rzeczywiście, projektor i kreda się sprawdza. Tak bardzo nie mogłam się doczekać zachodu słońca przedwczoraj, że w międzyczasie powstało coś jeszcze z jego udziałem- mała metamorfoza mało apetycznej szafy w sypialni . Zostało tylko wypełnić kontury:

Teraz po głowie chodzą mi jeszcze inne pomysły, np. ściana w kuchni, drzwi garażowe.. Otworzyła się puszka Pandory haha
Darecka 06:50, 10 sie 2025

Kordina napisał(a)

Aaaa, taki sprytny sposób jestem bardzo ciekawa, co tam zmalujecie

Bożenko, długo nie będę Was w niepewności trzymać, wczorajsza 6-godzinna sesja przyniosła owocny rezultat, zabawy i śmiechu tez było przy tym co nie miara . Pomagały mi 2 pracowite mróweczki:

Darecka 07:00, 10 sie 2025

A to nie koniec, bo w kolejce jeszcze czekają: