Mój problem jest taki że chcemy rolety. Do wszystkich okien. I ten laminat czy okleina na oknie nue wygląda źle. Za to na rolecie wygląda tragicznie. Zwlaszcza dużej. Podwójna brama garażowa wygląda obrzydliwie. Albo całość antracyt albo brama I drzwi antracyt reszta Turner Oak (jest Turner Oak Toffee trochę ciemniejszy - sprawdz).
I nie wiem czy mogłabym patrzeć na potrójne okno balkonowe z taką wielką roletą w maziaje... już lepszy antracyt (mam tutaj).
Ja widziałam ładne bramy w okleinie drewnopodobnej. No ale masz rację.... niektóre wyglądają źle. Trzeba by najpierw wybrać bramę a póxniej do niej dobierać okna. Ja chyba tak zrobię Oak Toffee za ciemny. Chcę chyba coś w odcieniach dębu? Albo jasny orzech?
A tam się nie kurzy po budowie Zawsze się kurzy
Ja już nie kupuję nic białego i czarnego. Nie mam siły latać ze szmatą co trzy dni
Będzie wszystko w drewnie albo w maziaje i wzorki. Hahaha! Ewentualnie beton. Też nie jest jednolity
Rolety mają prowadnice. Prowadnice zasłaniają 1/3 ramy okna. Na bank musza byc takie same.
Nie kurzy sie, jak juz krzaczory czy chocby trawa urośnie. A antracyt to taki zakurzony czarny, wiec wygląda na zakurzony caly czas buahaha I jest git.
Nie moge miec maziai wszedzie, bo chce dąb na podłodze. I sie bedzie gryzło.
Poza tym antracyt kosztuje 70k a kolor plus 20 procent. Wiec raczej calosc antracyt I z głowy. Rozumiem dopłacać za funkcję czy bajery, ale kolor? Chyba antracyt będzie bo maziaje na dużej powierzchni serio wyglądają źle...
Orzechowe okna juz mialam, na tych to dopiero kurz bylo widac!