Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 17:38, 09 sie 2025

Wybieracie się może na święto kwiatów w Skierniewicach? 20-21 września. Mam plan zarezerwować nocleg, jechać w piątek a w sobotę bladym świtem być na miejscu żeby uniknąć tłumów. I wracać przed paradą jeszcze
Narsilia 21:33, 09 sie 2025

Ja w tym roku chce jechać byłam już w łasku , Zduńskiej woli to jeszcze Skierniewice muszą być ale tam jakiś bardzo nastawione na impro-koncerty a mnie to bardziej ta część kwiatowo wystawowa interesuje ale muszę się mocniej wczytać w temat
Margo2 00:15, 10 sie 2025

Do Skierniewic jeździłam swego czasu często.
Przestałam od kiedy było więcej straganów z ciuchami i innymi rzeczami niz z roslinami.
Ale podobno od 2 lat zmieniło się.
Może się wybiorę?
Kontonaogrod 05:45, 10 sie 2025

Jeździłyśmy z Dziewczynsmi 10 lat temu było mega. Potem się wyprowadziłam na południe i stąd już mam straszny kawał drogi. Było w czym wybierać jeśli chodzi o rośliny. Tylko rano w sobotę trzeba być bo w niedzielę najlepszych czy najtańszych roślin już nie ma i największe cebule tez wykupione.

Bliżej września może się jakoś umówimy, chce być bo było na co popatrzyć i co kupić. Między innymi lokalnie wyprodukowane nowe odmiany roślin owocowych, poza skiwrniewicami jeszcze nie dostępne - po to jadę