aldonaz
23:41, 04 mar 2013

Bożenko, powodzenia z ciemiernikami. Ja moje rozsadzam i już niedługo kilkanaście zakwitnie.
Aniu, jeszcze nie koniec zimy. U mnie będzie kilka stopni dziś w nocy. Okryłam moją mahonię.
Aniu, budleje trzeba ciąć.
Basiu, obejrzałam.
Danusiu, dzięki za odwiedziny.
Aniu, mój tato zajął się już warzywami, a ja jak co roku wysieję kwiaty, głównie z szabru i trochę później w tym roku.
Aniu, również pozdrawiam.
Bożenko, bo będę miała wyrzuty sumienia. Te z kolei wypatrzone w lesie w Walii.
Basiu, u mnie wiosna bez cienia wątpliwości. W sobotę gwizdało strasznie, ale pościnałam suche badyle i straszliwie boli ręka od sekatora. Co będzie dalej?
Aniu, dobrze że doszło, ale nie dziękuj. Mam nadzieję, że wzejdą - pierwszy raz je zbierałam.
Aniu, jeszcze nie koniec zimy. U mnie będzie kilka stopni dziś w nocy. Okryłam moją mahonię.
Aniu, budleje trzeba ciąć.
Basiu, obejrzałam.
Danusiu, dzięki za odwiedziny.
Aniu, mój tato zajął się już warzywami, a ja jak co roku wysieję kwiaty, głównie z szabru i trochę później w tym roku.
Aniu, również pozdrawiam.
Bożenko, bo będę miała wyrzuty sumienia. Te z kolei wypatrzone w lesie w Walii.
Basiu, u mnie wiosna bez cienia wątpliwości. W sobotę gwizdało strasznie, ale pościnałam suche badyle i straszliwie boli ręka od sekatora. Co będzie dalej?
Aniu, dobrze że doszło, ale nie dziękuj. Mam nadzieję, że wzejdą - pierwszy raz je zbierałam.