Aldonko życzę dobrej i spokojnej podróży i fantastycznego spotkania;bo na takie się zanosi!!
mam nadzieję kiedyś dotrzeć na taki zlot!! Pozdrawiam serdecznie
Dzięki, Twój także uroczy. Życzę szczęśliwej podróży i do zobaczenia u Ani.
Aldonko życzę dobrej i spokojnej podróży i fantastycznego spotkania;bo na takie się zanosi!!
mam nadzieję kiedyś dotrzeć na taki zlot!! Pozdrawiam serdecznie
Dzięki Celinko, szkoda że Cię nie będzie. Z pewnością kiedyś się spotkamy na kolejnym zlocie. Pozdrawiam
Tym razem byłam w Irlandii i znowu się zakochałam... . Wybrałam się do trzech prywatnych ogrodów, które zdobyły nagrody w różnych konkursach. Szczególnie jeden przypadł mi do gustu, właścicielką jest emerytowana nauczycielka... Prawdziwy raj dla ogrodowiczan. Odwiedziłam też ogród botaniczny w Dublinie, można dostać zawrotu głowy - 15 000 roślin z całego świata.
Aldono, my też kiedyś będziemy na emeryturze. Ja też chciałabym się tak zakochiwać (w Szkocji i Irlandii).
A szarością się nie przejmuj. Ogród jak feniks, dzięki pracy ogrodnika potrafi się odrodzić z popiołów.
Aldonko już sie za Tobą stęskniłam . Pokaż nam te cudne ogrody które zwiedzałas.
O, jak miło słyszeć takie słowa! Ja również cieszę się z naszego spotkania. Mam problem z wgrywaniem zdjęć. Komputer, który miałam z pracy zepsuł się i oddałam do naprawy. Wczoraj nawet nie miałam internetu, nie wiem za co ja płacę.