Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Lidka 08:48, 18 maj 2011

A ja się wczoraj użalalam, że grupy różne się poznaja a ja samotnie na zachodnich rubieżach.A tu Pszczelarnia o Wrocławiu pisze...Zaraz zajżę do Ciebie.
natasha 10:35, 18 maj 2011

Od tak dawna śledzę Ogród nie tylko bukszpanowy, że wyrzuty sumienia nie pozwalają mi dłużej milczeć i nie docenić Pani niepowtarzalnego kunsztu i niezwykłego daru

Stworzyła Pani najbardziej zachwycający i urokliwy ogród, jaki kiedykolwiek widziałam. Każdy jego zakątek jest tak doskonale przemyślany i stanowi tak urzekającą kompozycję, że nie sposób do niego nie powracać, choćby tylko w marzeniach

Jest Pani niedoścignioną Mistrzynią.
Z całego serca podziwiam.
Z głębi duszy gratuluję niepowtarzalnego talentu i…
co takie oczywiste- po cichutku zazdroszczę

Bardzo dziękuję za wszystkie cudowne zdjęcia, które zawsze pozostaną dla mnie prawdziwą inspiracją.

Pozdrawiam serdecznie
Gardenarium 10:43, 18 maj 2011

Dziękuję Natasho, nie wiedziałam że takie wzbudzam emocje, czasem aż łezka mi się kręci i radość ogarnia, że mój ogród ma tylu wielbicieli. To naprawdę bardzo budujące
Dziękuję i zapraszam na stałe do nas.
Nie tylko na Forum, ale także do lektury artykułów i udziału w spotkaniach, Będzie u mnie, a teraz w sobotę Ogrodowiczanie spotykają się w ogrodzie Kapiasów w Goczałkowicach.
Miło mi także gościć wszystkich miłośników ogrodów w moim ogrodzie, jeśli tylko wyrażą taką chęć.
Zapraszam więc

Instagram Ogrodowiska
Ana 11:12, 18 maj 2011

Oj jak Wam fajnie z tymi spotkaniami! A mnie niermoc zlapała i trzyma za placy (czyt. kręgoslup boli i ruszac się nie mogę)

Miłych ploteczek i udanych lowów
Pszczelarnia 13:09, 18 maj 2011

Jako stosunkowo '"owa" osoba w tym doborowym Towarzystwie przyłączę się do zachwytów i podziękowań. Danusiu, to jest najpiękniejsze, że nie strzeżesz zazdrośnie swojej wiedzy. Tak postępują prawdziwi Mistrzowie. Dziękuję!!!!
asiasz83 14:31, 18 maj 2011

Ja też zazdroszczę tych spotkań forumowiczów i wspaniałych sklepów ogrodniczych, w moim rejonie tego jak na lekarstwo żeby zdobyć kilka sztuk danej odmiany trzeba zjezdzić wszystkie miejsca, o żurawkach można zapomnieć tylko w jednym miejscu będą je mieli ale trzeba czekać stale mi odpowiadają, bukszpany ma jeden pan w okolicy ostatnio byłam u niego ale ma tylko praktycznie jedna wielkość kul wiec 4 znowu nabyłam po 70 zł za sztukę to chyba tanio spójrzcie w moim wątku, pan ma tez młode 3 letnie cisy chyba baccata on sam nawet nie wie jaka to odmiana, jednego już kupiłam jeszcze kilka dokupię i będę prowadzić na kule i stożki odkryłam że mają ładny pień od dołu czy udałoby się formować kulkę na pniu obrywając od dołu?
a Ciebie Danusiu kochana proszę spójrz do mojego wątku i doradz jak udoskonalić pokazane rabaty. ale się rozpisałam. Zmykam
Sebek 16:50, 18 maj 2011

Danusiu - kiedyś rozmnażałaś agawę z kawałka listka.
Udało Ci się, wypuścił już coś?
ana_art 20:00, 18 maj 2011

Danusiu napisałaś u mnie żeby kolo jałowca wsadzić hortensje Limelight, czy może ona rosnąć w pełnym słońcu? w tym miejscu praktycznie cały czas jest słonecznie.
Gardenarium 22:16, 18 maj 2011

Sebek napisał(a)
Danusiu - kiedyś rozmnażałaś agawę z kawałka listka.
Udało Ci się, wypuścił już coś?

Kawałek listka jak siedział tak siedzi.
Boję się rozgrzebać, czekam.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:17, 18 maj 2011

ana_art napisał(a)
Danusiu napisałaś u mnie żeby kolo jałowca wsadzić hortensje Limelight, czy może ona rosnąć w pełnym słońcu? w tym miejscu praktycznie cały czas jest słonecznie.

Ja mam w słońcu pod murem, trzeba nawadniać przynajmniej na poczatku.. Te hortensje nie muszą być w półcieniu.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies