Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

ana_art 14:39, 19 maj 2011

no cóż jest takie powiedzenie 'jak się nie rozwijasz to zostajesz w tyle' chyba aktualne w każdej dziedzinie
Martek 14:39, 19 maj 2011

Idę po tytoń po południu jak nie będzie to ich skrzyczę !))))))))))))Żartuję z pewnością nie ma na stanie nigdzie ,muszę czekać na swój
No nie Danusiu kto będzie miał odwagę doradzać...??? Tylko chyba Syla
Jak tu różowo faktycznie ,coś nieprawdopodobnego ...)))
Ja nie wiem jak mam poprawić linię rabaty głównej z bokiem ,żeby to jakoś wyglądało,za dużo innych spraw w głowie .Czasami się stanęło tylko i wszytko było jasne teraz nie wiem czy się uczyć czy kończyć ..;(
Idę bo samo się nie zrobi ...Pozdrawiam z upalnego zakątka
Gardenarium 15:44, 19 maj 2011

ana_art napisał(a)
a na taki stożek jak przy wejściu to dajesz jeden cis czy kilka w grupie?

Te stożki kupiłam mniejsze ale już gotowe formy.

Instagram Ogrodowiska
myszorek 16:01, 19 maj 2011

fajnie, choć wcześniej też mi się podobało. Tuje podsadzone cisem bardzo eligancko będą wyglądały. Planowałam swoim zrobić to samo. Ławka w kulkach cisowych wyglądałaby pięknie i do tego żurawa u stóp i lampionik, a obok hortensja
Wczoraj Bogda miała doła ogrodowego, dzisiaj przeszło na mnie. Chyba nie dam sobie z tym wszystkim rady. Latam po ogrodzie z wężem do podlewania, ciężkim jak cholera, łamie mi wszystko po drodze.Wszystko woła o wodę.Potrzebuję multum kory. Potrzebuję skończyć w końcu ten żywopłot i potrzebuję cisa i świerka. Coś czuję przez kości, ze cała moja praca spełznie na panewce tego lata. Ogród o polowę za duży, ja o połowę za mała.No to sobie pomalkontenciłam. Juz mi trochę lepiej, jak po spowiedzi
myszorek 16:04, 19 maj 2011

i proszę powiedz mi w końcu co oznacza to Ha, bo mnie juz intrygować zaczyna coraz bardziej

?jakiś skrót, czy zwykłe Ha(świetny mam pomysł[znaczy Ty, nie ja])

Twój cyctat u mnie
"Skalniak trzeba "porosnąć bylinami, ale tymi samymymi co już są, dodać większe ilości, wtedy takie wielkie plamy będą robiły za nowoczesne Ha "
greglis 16:24, 19 maj 2011

Danusiu, nowe wcielenie zakatka zadomowego super . Stosujesz bardzo dobre proporcje, dlatego kompozycje wychodzą takie dopracowane
A jak z instruktażem u mnie ?
Ewa 19:39, 19 maj 2011

Kuknęłam sobie jeszcze raz do Twojego czarownego OGRODU, żeby sobie jeszcze pomarzyć, a róż uroczo się wkomponowywyje
Gardenarium 20:17, 19 maj 2011

myszorek napisał(a)
i proszę powiedz mi w końcu co oznacza to Ha, bo mnie juz intrygować zaczyna coraz bardziej

?jakiś skrót, czy zwykłe Ha(świetny mam pomysł[znaczy Ty, nie ja])

Twój cyctat u mnie
"Skalniak trzeba "porosnąć bylinami, ale tymi samymymi co już są, dodać większe ilości, wtedy takie wielkie plamy będą robiły za nowoczesne Ha "

Przecinka zapomniałam, ha znaczy usmiech wielki czy Cha?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:18, 19 maj 2011

greglis napisał(a)
Danusiu, nowe wcielenie zakatka zadomowego super . Stosujesz bardzo dobre proporcje, dlatego kompozycje wychodzą takie dopracowane
A jak z instruktażem u mnie ?

Jutro wrócę od dentysty około 12.30 to i zadzwonię, mogę?

Instagram Ogrodowiska
Grzesiu 22:09, 19 maj 2011

Danusiu Ty nas nie pytaj o rady....
tylko doradzaj nam
ja wiem po prostu że czego nie dotkniesz będzie pięknie
hosty uwielbiam....donic mam full też....trawnik czas skosić...a ja nigdy nie mam ostatnio czasu
kupię sobie kiedyś buczka...takiego pendulowatego
jak wygram w totka