Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Gardenarium 12:49, 03 lip 2011

Ten nóż ma około 1,20 i waży 2-3 kg. Joseph Bentley

http://www.josephbentley.co.uk/Store/Product/jby0234.aspx

Instagram Ogrodowiska
Ana 15:10, 03 lip 2011

Danusiu, przepraszam, że tak dopytuję, ale możesz napisać gdzie można kupić taki stojak z koszami na owoce jaki masz u siebie? (wypatrzyłam go na fotkach i zapomnieć o nim nie mogę)
AniaDS 15:18, 03 lip 2011

Danusiu, chciałam Ci serdecznie podziękować za prezent .
Paczka doszła do mnie w piątek , i muszę przyznać, że jesteś mistrzem nie tylko w projektowaniu ogrodów, bo również w wielu innych dziedzinach, w pakowaniu paczek też

Nawet mój Romek chętnie obadał sprawę a dzieci mi nie chcą teraz tej rury oddać, wykorzystują ją jako zabawkę .

Wszystko doszło w stanie bardzo dobrym

Z rękawiczkami trafiłaś idealnie, są jak na mnie szyte , mój rozmiar.
Są świetne, już je wykorzystałam, sadziłam w nich moją perełkę.
I nic mi się łapki nie ubrudziły, już się z nimi nie rozstanę na pewno .

AniaDS 15:23, 03 lip 2011

Róża już posadzona, na honorowym miejscu oczywiście.
Jest piękna, piękniejsza niż na zdjęciach i nawet wymęczona tak długą podróżą wygląda jak prawdziwa dama

Danusiu, jestem taka szczęśliwa , że nawet mój mąż na mnie patrzy podejrzliwie .

Jeszcze raz bardzo, bardzo Ci dziękuję za ten wspaniały prezent, mam u Ciebie dług wdzięczności .

alinak 15:26, 03 lip 2011

skórkowe rękawiczki są ekstra do pracy przy różach ......nawet z długim manicurem
AniaDS 15:33, 03 lip 2011

No właśnie, dzień wcześniej zrobiłam długie pazurrry (mieliśmy wczoraj ważną imprezę rodzinną) i sadziłam krzaczek w lekkim stresie .
W normalnych warunkach, czyli w rękawiczkach 'wampirkach' miałabym z pewnością niezłą ilość ziemi pod tymi pazurami. A tak , wyszłam z tego bez żadnego uszczerbku dla dłoni.
Pszczelarnia 15:35, 03 lip 2011

Danusia o każdym pamięta.
Sebek 15:48, 03 lip 2011

Cudne prezenciki Aniu dostałaś
alinak 15:55, 03 lip 2011

wyższość skórkowych nad wszystkimi innymi już dawno uznałam.tylko na deszcz się nie nadają ,bo skóra wtedy farbi. ....ale wtedy wkładam gumkowo,szmatkowe
Gardenarium 17:49, 03 lip 2011

AniaDS napisał(a)
Róża już posadzona, na honorowym miejscu oczywiście.
Jest piękna, piękniejsza niż na zdjęciach i nawet wymęczona tak długą podróżą wygląda jak prawdziwa dama

Danusiu, jestem taka szczęśliwa , że nawet mój mąż na mnie patrzy podejrzliwie .

Jeszcze raz bardzo, bardzo Ci dziękuję za ten wspaniały prezent, mam u Ciebie dług wdzięczności .

Aniu, piszesz artykuły więc ja też jakoś chciałabym się odwdzięczyć. Miałam okazję, byłam u źródła tych róż, więc grzechem byłoby jej nie kupić. Tak wyglądałam w autokarze z naszymi różami. Szczęśliwa w podobny sposób jak Ty

Mój towarzysz w bagażniku kupił różę "Darwin".

Aż trudno uwierzyć jak daleką drogę przebyła, była w 3 hotelach, leciała samolotem, potem postała u mnie w garażu i dopiero w rurze pocztą
Wicio pakował, ja pomagałam nocą późną.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies