Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Joanka 11:09, 10 lip 2011

U nas jeszcze nie..... wyciągam M do lasu, na kurki
Jagna 11:09, 10 lip 2011

NO to i ja spróbuje taką mizerię, wszak mięty u mnie dostatek.
U mnie mimo porannej zapowiedzi burzy cisza i spokój i siąpi bardzo delikatnie, ze spokojnie można co nieco porobić na dworze. Czy w taka pogodę można ciąć bukszpana?
Jagna 11:11, 10 lip 2011

Joanka napisał(a)
U nas jeszcze nie..... wyciągam M do lasu, na kurki

Też już macie???? U nas dalej nic...znów Slawek jedynie jagody przyniósł.Ja wyjątkowo w pracy wczoraj byłam a on po lesie buszował.
Martek 11:35, 10 lip 2011

Danusiu już widzę z kolejnym początkiem roku zmiany .Mam oczywiście na myśli fotografię w awatarze.Nawet zestawienie kolorów jest mi bardzo bliskie czerń i turkus Śliczne zdjęcie
Gratuluję Danusiu takiego sukcesu !
Jak wspomniałam na spotkaniu Ogrodowiska wiele forów zaczyna się i kończy na 5-u postach ten nie ma końca i tak niech już pozostanie
myszorek 12:14, 10 lip 2011

Jagna napisał(a)
NO to i ja spróbuje taką mizerię, wszak mięty u mnie dostatek.
U mnie mimo porannej zapowiedzi burzy cisza i spokój i siąpi bardzo delikatnie, ze spokojnie można co nieco porobić na dworze. Czy w taka pogodę można ciąć bukszpana?

jak najbadziej, to optymalna pogoda
Matka 17:33, 10 lip 2011

myszorek napisał(a)

Jeśli chodzi o miętę, to myśmy robili wczoraj na obiad mizerię na słodko z własnych ogórków właśnie z miętą. Fajne połączenie-polecam

na słodko?czyli jak?pierwsze słyszę, żeby mizeria na slodko byla i w dodatku z miętadawaj przepis szybciutko
monteverde 17:53, 10 lip 2011

dodajesz cukier trochę octu lub soku z cytryny i można dodać mięty, ja jeszcze nie dodawałam jej ale spróbuję
Gardenarium 18:50, 10 lip 2011

Jagna napisał(a)

Nie można, muszą być suche liście. Madziu nie doczytałaś o siąpieniu

Instagram Ogrodowiska
Jagna 18:57, 10 lip 2011

Siąpanie się skończyło koło 12, potem zrobiło sie ciepło i przyjemne lekko wietrznie więc obsuszyło rośliny migusiem. Cięłam już "na sucho" Zdjęcia u mnie.

Fajnie że wpadłaś. Chciałam Cie na chwilkę zaprosić do siebie, wkleję tam za chwilkę zdjęcie bodziszka który u mnie w sporych ilościach rośnie i chciałam żebyś mi powiedziała, czy tego miałaś na myśli jako roślinę do mojego ogrodu.
myszorek 19:26, 10 lip 2011

Bogda napisał(a)

Jeśli chodzi o miętę, to myśmy robili wczoraj na obiad mizerię na słodko z własnych ogórków właśnie z miętą. Fajne połączenie-polecam

na słodko?czyli jak?pierwsze słyszę, żeby mizeria na slodko byla i w dodatku z miętadawaj przepis szybciutko

ja robię ze śmietanką, odrobina cukru i mięta.Orzeźwiająca wersja mizerii na upały

Faktycznie, nie doczytałam o tym siąpieniu Danusiu, myślałam, ze zwyczajnie pochurno.Sorki za wprowadzanie ludzisków w błąd