myszorek
22:23, 21 sie 2011

Jaki przeniewinny ten grzybień. Chciałoby się już dla niego samego stawik wybudować.Tymczasem melduję, że się zdrowo urobiłam przy pieleniu, ale prawie wszystko opędzlowałam.Wiem święta niedziela, ale w końcu Pan Bóg nie zakazał przyjemności w tym dniu
(dlatego skrzętnie ominełam rabatę w której mieszkają komary)
W tak zwanych międzyczasówkach obleciałam nową piękną stronę Gardenarium, by potem zastanawiać się, który ogród jest mi najbliższy i wypada, że nowoczesny podoba mi się najbardziej, łącznie z tymi wielkimi płytami granitowymi na wejściu. Wszystko wpasowane idealnie.
Danuś, kawał dobrej roboty z tą przebudową strony!!Soczyste zdjęcia dodałaś
Gratulacje!!
Mykam spać-jutro pielenia dzień trzeci i mam nadzieję, ze ostatni, a pojutrze w nagrodę zacznę nowe obsady robić, jupppi(choć szkoda, ze nie trafiłam w totka)

W tak zwanych międzyczasówkach obleciałam nową piękną stronę Gardenarium, by potem zastanawiać się, który ogród jest mi najbliższy i wypada, że nowoczesny podoba mi się najbardziej, łącznie z tymi wielkimi płytami granitowymi na wejściu. Wszystko wpasowane idealnie.
Danuś, kawał dobrej roboty z tą przebudową strony!!Soczyste zdjęcia dodałaś

Mykam spać-jutro pielenia dzień trzeci i mam nadzieję, ze ostatni, a pojutrze w nagrodę zacznę nowe obsady robić, jupppi(choć szkoda, ze nie trafiłam w totka)