Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

myszorek 22:23, 21 sie 2011

Jaki przeniewinny ten grzybień. Chciałoby się już dla niego samego stawik wybudować.Tymczasem melduję, że się zdrowo urobiłam przy pieleniu, ale prawie wszystko opędzlowałam.Wiem święta niedziela, ale w końcu Pan Bóg nie zakazał przyjemności w tym dniu(dlatego skrzętnie ominełam rabatę w której mieszkają komary)

W tak zwanych międzyczasówkach obleciałam nową piękną stronę Gardenarium, by potem zastanawiać się, który ogród jest mi najbliższy i wypada, że nowoczesny podoba mi się najbardziej, łącznie z tymi wielkimi płytami granitowymi na wejściu. Wszystko wpasowane idealnie.
Danuś, kawał dobrej roboty z tą przebudową strony!!Soczyste zdjęcia dodałaśGratulacje!!
Mykam spać-jutro pielenia dzień trzeci i mam nadzieję, ze ostatni, a pojutrze w nagrodę zacznę nowe obsady robić, jupppi(choć szkoda, ze nie trafiłam w totka)
Gardenarium 22:54, 21 sie 2011

Dzięki Wam za odwiedziny i wsparcie w przebudowie strony. Jeszcze dużo roboty przede mną. Ale idzie do przodu.

Instagram Ogrodowiska
ana_art 23:00, 21 sie 2011

zmiany w gadrenarium piękne, przeglądałam dzisiaj, nacieszyłam oczy prześlicznymi zdjęciami, powzdychałam sobie i pozazdrosciłam że nie moje...
Asik 23:01, 21 sie 2011

Super sprawa z tym internetem! Gdyby nie on, nie poznałabym tylu wspaniałych osób i nie zobaczyłbym, jak można wyczarować przestrzeń wokół siebie.
Sebek 23:15, 21 sie 2011

Asik napisał(a)
Super sprawa z tym internetem! Gdyby nie on, nie poznałabym tylu wspaniałych osób i nie zobaczyłbym, jak można wyczarować przestrzeń wokół siebie.

Dopiero możesz poznać - w realu są jeszcze bardziej niesamowici
No sama mi się buzia uśmiecha jak patrzę na to zdjęcie
Matka 23:18, 21 sie 2011

Ciekawe co Was tam tak rozchichrało?
Asik 23:19, 21 sie 2011

Wierzę, wiele twarzy udało mi się dopasować do wątków. Gdzieś (nie pamiętam gdzie) znalazłam Wasze zdjęcie z opisem !
Sebek 23:23, 21 sie 2011

Tak tak - w spotkaniach - i w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - tylko która strona to była

Bogusiu - nawet nie pamiętam
Sebek 23:39, 21 sie 2011

Asik napisał(a)
Wierzę, wiele twarzy udało mi się dopasować do wątków. Gdzieś (nie pamiętam gdzie) znalazłam Wasze zdjęcie z opisem !

Obleciałem 44 strony, ale znalazłem
https://www.ogrodowisko.pl/watek/703-swieto-roz-w-ogrodzie-nie-tylko-bukszpanowym?page=44
Monic 07:47, 22 sie 2011

Sebek napisał(a)
Tak tak - w spotkaniach - i w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - tylko która strona to była

Bogusiu - nawet nie pamiętam

Kiedy to przeczytałam pomyślałam sobie - to niemożliwe! Sebek nie wie, na której stronce? Przecież On ma wszelkie linki na zawołanie