Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Kaisia 14:37, 23 sie 2011

Witam serdecznie Pani Danusiu.
Ogrodowisko przeglądam od jakiegoś czasu, czytając pani artykuły, szukając inspiracji przy tworzeniu własnego ogrodu.
Wcześniej, bardzo często zaglądałam na stronę Pani firmy podglądając wykonanie realizacji projektów.
Dla mnie każdy Pani ogród jest inny, dopracowany w najmniejszych szczegółach , widać tutaj rękę Wielkiego fachowca, podziwiam Panią za to.
Ogród prywatny to istna bajka, nie mogę oczu od niego oderwać, podziwiam i wiem, że dla mnie ta perfekcja jest nigdy nie do osiągnięcia, nie ukrywam że też ze względów finansowych.

Lustro przy wodzie to coś co mi się śni po nocach od czasu jak tylko zobaczyłam, dodaje tak wiele przestrzeni.

Ogrodowisko jest źródłem wielu cudownych inspiracji pomogło mi spojrzeć na swój ogród z innej perspektywy.

Pozdrawiam Kasia

kaprys 17:55, 23 sie 2011

Witam Ciebie Danusiu i Was Wszystkich. Jestem z Wami juz od kilku miesięcy i czuje się z Wami bardzo zaprzyjażniona.
Podobnie jak wszystkich i mnie Twój ogród Danusiu zaczarował, brak mi odpowiednich słów aby wyrazić mój zachwyt. Podobnie jak Ty uwielbiam bukszpany i mam a swoim ogrodzie bukszpanowy żywopłot okalający rabate z różami. pozdrawiam Jola
Sebek 20:59, 23 sie 2011

Widzę, że coraz więcej nas na forum
kaprys 21:22, 23 sie 2011

przypuszczam, że jest nas wiecej, ale pewnie dużo takich jak ja, co to może na ogrodach znam się co nieco, za to komputer do dla mnie "czarna magia". Z pomocą córki napisałam do WAS a teraz czekam , że pomoże mi zamieścić kilka fotek z mojego ogrodka.
Sebek 21:25, 23 sie 2011

To zapraszam do założenia własnego wątku.
Gardenarium 21:39, 23 sie 2011

Witajcie nowe ogrodniczki i pasjonatki ogrodów Kasiu i Jolu.
Kasiu ja miło to czytać, dziękuję.
Jolu, nauczysz się tak jak ja, myślałam że już zostane taką "nogą" a tu proszę, mam własny portal i robię tyle rzeczy Jolu zdjęcia dodaje się bardzo prosto poćwicz w wątku technicznym u góry.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/10-jak-dodawac-zdjecia tutaj można ćwiczyć fotki

Instagram Ogrodowiska
Monic 22:23, 23 sie 2011

Danusiu, jeśli mozesz, zajrzyj proszę do mojego wątku - potrzebuję podpowiedzi fachowca...
Sebek 22:26, 23 sie 2011

A ja też zostawiłem pytanie u siebie
Kaisia 22:37, 23 sie 2011

Pani Danusiu, jest Pani niesamowicie skromną osobą, a przy tym bardzo utalentowaną z bezcennymi radami.
Ja oglądając te wszystkie ciekawe kompozycje i zestawienia zupełnie inaczej patrzę na swój ogród i na to co przez te trzy lata zrobiłam. Widzę swoje błędy i ciągle myślę co pozmieniać, żeby dojść do wymarzonej perfekcji.
Zauroczyły mnie bukszpany formowane wydaje mi się, że ich przycięcie to trudna sztuka, ale wszystkiego trzeba spróbować, może akurat coś z tego wyjdzie, nie koniecznie od razu, ale po czasie kto wie.
kaprys 23:54, 23 sie 2011

Danusiu, dzieki za wsparcie, jak to fajnie tak z Wami rozmawiać, jutro spróbuje pokazać trochę zdjęć z mojego ogródka