Na zdjęciu: Wyglądacie jak siostry!
Oczywiście zazdroszczę!
patrzcie i zazdrośćcie byłam na spotkanie z Mają, kupiłam jej książkę i mam jej autograf
w imieniu nas wszystkich pogratulowałam programu i porosiłam o więcej zwłaszcza takich z udziałem Danusi
ZAZDRASZCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzę, że Mai ciąża służy!fajnie wygląda!
A jak książka?ciekawa?pokażcie choć parę stroniczek dla Bogdy z prowincjiw dodatku zasmarkanej i z obolałymi gnatamilecę do łózia się wygrzać(((
książkę obowiązkowo trzeba zakupić niebawem
fajnie, fajnie i autograf i fota , ehhh
patrzcie i zazdrośćcie byłam na spotkanie z Mają, kupiłam jej książkę i mam jej autograf
w imieniu nas wszystkich pogratulowałam programu i porosiłam o więcej zwłaszcza takich z udziałem Danusi
ZAZDRASZCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzę, że Mai ciąża służy!fajnie wygląda!
A jak książka?ciekawa?pokażcie choć parę stroniczek dla Bogdy z prowincjiw dodatku zasmarkanej i z obolałymi gnatamilecę do łózia się wygrzać(((
książkę obowiązkowo trzeba zakupić niebawem
fajnie, fajnie i autograf i fota , ehhh
Pani Maja Popielarska zawsze uspokaja i nastraja mnie swoim głosem, kiedy czyta chyba P. Cegielska to już nie to samo
Servus czy byłby ktoś mi napisać na której stronie była mowa `o strzyżeniu bukszpanów w kulę?Przeszukanie przy ponad 600-ciu set stronach to nie lada wyzwanie
...ja oczywiście już się nastawiłam, że pojadę i co? i klops! Kuba w nocy dostał 40 stopniowej gorączki i okazało się, że ma zapalenie ucha......... jak nie urok to......wiadomo co....