Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Pszczelarnia 15:23, 18 lis 2011

Zajrzałam sobie, co się działo u Danusi rok temu: nadal było ciepło (Maja w Pogodzie), panowie wykańczali łazienkę (drzewko laurowe było w związku z tym "lekko okurzone"), Danusia zachwyciła się cynowymi naczyniami, Wiesia doradzała w sadzeniu ostatnich tulipanów (lokalizacja).

Był ognik pomarańczowy (o zgrozo ) w doniczce w donicy. I etykietka na powojniku na hidcotowej (niebieski).
Danusiu, a głogownik, dokąd powędrował?
isia33 15:31, 18 lis 2011

Wy o odchudzaniu, a ja wprost przeciwnie, cieszę się, że zyskałam 2 kg więcej. A mąż twierdzi, że i tak nie widać poprawy
ola 15:34, 18 lis 2011

Mogę Ci Isiu odstąpić jeszcze 4 moje kg ( całkiem gratis).
anula_wn 15:41, 18 lis 2011

Isia, całe życie miałam to samo! dopiero teraz wyglądam jak ludzie
siaaska 15:51, 18 lis 2011

Jedni chcą przytyć, drudzy schudnąć... Ja należę do tych drugich... Danusiu chyba się przyłączę do Ciebie z tą dietą
Gardenarium 16:33, 18 lis 2011

Pszczelarnia napisał(a)
Zajrzałam sobie, co się działo u Danusi rok temu: nadal było ciepło (Maja w Pogodzie), panowie wykańczali łazienkę (drzewko laurowe było w związku z tym "lekko okurzone"), Danusia zachwyciła się cynowymi naczyniami, Wiesia doradzała w sadzeniu ostatnich tulipanów (lokalizacja). ...

I etykietka na powojniku na hidcotowej (niebieski).
Danusiu, a głogownik, dokąd powędrował?

Etykietek nie znoszę ale na powojnikach wyjątkowo muszą być ze względu na instrukcję cięcia. Zawsze tak radziłam, ale Ewciu może rzeczywiście powinnam zdjąć?
Nie mam niestety zdjęć ze stołu, zbyt dużo sie działo Komputer sobie był właczony a ja sobie światem jeździłam. Wicio był w ogrodzie z lusterm posadzić stożki, ale nie posadził, okazało się, że jest szansa na całkowite skończenie ogródka Podobno w przyszłym tygodniu, no i zabrał stożki spowrotem.

Głogownik zmarzł i wylądował w ...nie wiem, chyba spalony na bazie.

Ognika nie będę komentować, ale pojawił się z powodu konieczności posiadania czegoś z koralami do zdjęć..

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:35, 18 lis 2011

Dzięki za wsparcie "odchudzające", chciałabym się wiosną zaprezentować nieco ....wiadomo
Zobaczymy się 5 maja u Szmita.

Instagram Ogrodowiska
justi 16:47, 18 lis 2011

Po kilku dniach nieobecności wskakuję na forum. Dla zorientowania się co słychać pierwszy odwiedzam zawsze ogród nie tylko bukszpanowy i co czytam .... odchudzanie.... więc muszę to napisać: staram się biegać codziennie, mam zamiar zgubić 6 kg. Biegam już około 2 lat, ale teraz dopiero systematycznie. Odpuszczam tylko jak mnie jakieś przeziębienie dopada. I wbrew pozorom nie jest to takie męczące. Po bieganiu człowiek czuje się szczęśliwszy jak po zjedzeniu czekolady a ja uwielbiam słodycze

Grzesiu 18:53, 18 lis 2011

Danusiu oddaj mi te 5 kg
Może być i więcej...nawet dycha
Oj ile ja bym dał za to....
hania 20:07, 18 lis 2011