Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

laurowisnia 21:20, 22 lis 2011

Witam wszystkich ogrodowiczan oraz Panią Danutę i jej ogród, który zrobił na mnie piorunujące wrażenie jeśli tak można powiedzieć. Podziwiam bukszpany i cisy (i nie tylko), które odkryłam na nowo po obejrzeniu zdjęć z Pani ogrodu.
Sebek 21:41, 22 lis 2011

Witamy serdecznie

Joanka 09:21, 23 lis 2011

Sebek napisał(a)
Witamy serdecznie

laurowisnia 13:23, 23 lis 2011

Dziękuję za powitanie - mam nadzieję na owocną wymianę wiadomości ogrodniczych - tu podziękowania dla Pani Danuty za stworzenie tego forum.
Powiem jeszcze, że moim pierwszym doświadczeniem ogrodniczym było uzyskanie sadzonki z krzewu cisu. Iglak ten podobał mi się od zawsze i przez niego tu trafiłam.
Pszczelarnia 15:58, 23 lis 2011

Danusiu, co rośnie pod cisem "Elegantissima" w ogrodzie angielskim przy domu? To żółte?

Spieszę z GRATULACJAMI - jest SKLEP!!!!!
Gardenarium 17:49, 23 lis 2011

Sebek napisał(a)

Trening czyni mistrza

Danusiuuuuuu - a Ty to chyba dodałaś realizacje na gardenarium?

Które? Albo nie widzę albo widziałam

nie wiem czy już nie mam sklerozy, ale nie pamiętam zdjęć z ogrodu z wrzosowiskiem i ogrodu w centrum miasta

I chyba w małych ogrodach przydomowych przybyły zdjęcia

I teraz albo rzeczywiście zdjęcia są nowe albo ja już wariuję

Tak kochani, zdjęcia są nowe albo dodane jeszcze inne. Przybyło też sporo nowych realizacji.
Mam nadzieję, że się podobają.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:42, 23 lis 2011

Pszczelarnia napisał(a)
Danusiu, co rośnie pod cisem "Elegantissima" w ogrodzie angielskim przy domu? To żółte?

Spieszę z GRATULACJAMI - jest SKLEP!!!!!

Ilex crenata "Golden Gem"

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:45, 23 lis 2011

laurowisnia napisał(a)
Dziękuję za powitanie - mam nadzieję na owocną wymianę wiadomości ogrodniczych - tu podziękowania dla Pani Danuty za stworzenie tego forum.
Powiem jeszcze, że moim pierwszym doświadczeniem ogrodniczym było uzyskanie sadzonki z krzewu cisu. Iglak ten podobał mi się od zawsze i przez niego tu trafiłam.

Witam serdecznie i zapraszam do udziału w dyskusjach o roślinach oraz założenie własnego pamiętnika ogrodowego w dziale "Nasze ogrody".

Ja też uwielbiam cisy...i bukszpany

Instagram Ogrodowiska
Sebek 20:19, 23 lis 2011

gardenarium napisał(a)

Trening czyni mistrza

Danusiuuuuuu - a Ty to chyba dodałaś realizacje na gardenarium?

Które? Albo nie widzę albo widziałam

nie wiem czy już nie mam sklerozy, ale nie pamiętam zdjęć z ogrodu z wrzosowiskiem i ogrodu w centrum miasta

I chyba w małych ogrodach przydomowych przybyły zdjęcia

I teraz albo rzeczywiście zdjęcia są nowe albo ja już wariuję

Tak kochani, zdjęcia są nowe albo dodane jeszcze inne. Przybyło też sporo nowych realizacji.
Mam nadzieję, że się podobają.

BAARDZO

Gardenarium 20:51, 23 lis 2011

A ja dziś trafiłam w pewnym sklepiku i oczywista wykupiłam wszystko cebulki narcyzów ha
Czyli cebulowego szaleństwa jeszcze nie koniec. Uszczęśliwiłam sprzedawczynię i mam za torebkę z 10 sztukami po 2 zł torebka.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies