Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

beamilusia 16:40, 16 sty 2012

Gardenarium napisał(a)

I teraz tak się zmienił, dojrzał i rośliny równe są

Tak Danusiu,rośliny Twoje urosły ,a Ty je pięknie trzymasz w ryzach.I chociaż ogród tak młody ,drzewa i krzewy jakby "skrojone na miarę" .I jeszcze zima przystroiła wszystko białym puchem .Bajkowy widok.
bociek 19:54, 16 sty 2012

Przybieglam oczy nacieszyc Dzieki za to
BasiaG 19:36, 17 sty 2012

Witaj Danusiu! Fascynacja Twoim ogrodem trwa już od roku a gaik brzozowy spedza mi sen z powiek,o brzozach marzylam od zawsze ale nie wyobrażałam ich sobie na małej działce i teraz już wiam że wszysko jest możliwe..dzieki TOBIE...Postanowilam sie ujawnic jak tylko wyczytałam że planujesz zobaczyć ogrod wieloszki a ja jastem z Wroclawia.Czułabym się zaszczycona takim spotkaniemPozdrawiam serdecznie!
Wieloszka 19:44, 17 sty 2012

Tak, tak Danusiu, napisałaś u mnie kiedyś: "Już się zasadzam na odwiedzenie tego ładnego ogrodu, Pszczelarnia będzie zadowolona". Trzymam Cię za słowo, kochana i w takim razie obie z BasiąG będziemy zachwycone i zaszczycone, gdybyś zechciała nas kiedyś odwiedzić

BasiuG - witam po sąsiedzku i proszę, pokaż swój ogród, załóż wątek. Do zobaczenia w Twoim ogrodzie
noemi 20:52, 17 sty 2012

I ja też dołączam do Wieloszki i BasiG ale by było cudownie...Zapraszamy , może uda się zrobić zjazd u nas tak ładnie na Dolnym Śląsku
Pszczelarnia 21:48, 17 sty 2012

OOOOOOOOOOOOOOO! Ja byłam pierwsza, dziewczyny. Proszę to uwzględnić. Ale łaskawie możemy odwrócić kolejność: 1 dzień u Was, potem Wojsławice (Danusia powinna tam być), a potem zapraszam w moje skromne progi. Po drodze jest Finka.
Grzesiu 22:01, 17 sty 2012

A po drodze Danusia zabierze Grzesia...bo Grzesiu bardzo lubi Wrocław i okolice
Gardenarium 22:07, 17 sty 2012

Oczywiście Grzesiu
W takim razie zapiszmy gdzieś w notesie na której stronie to jest i ustalimy harmonogram, najwyżej wyjazd będzie dwudniowy
Ale się będzie działo

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:10, 17 sty 2012

BasiaG napisał(a)
Witaj Danusiu! Fascynacja Twoim ogrodem trwa już od roku a gaik brzozowy spedza mi sen z powiek,o brzozach marzylam od zawsze ale nie wyobrażałam ich sobie na małej działce i teraz już wiam że wszysko jest możliwe..dzieki TOBIE...Postanowilam sie ujawnic jak tylko wyczytałam że planujesz zobaczyć ogrod wieloszki a ja jastem z Wroclawia.Czułabym się zaszczycona takim spotkaniemPozdrawiam serdecznie!

Basieńko, ale wątek jest potrzebny, bo gdzie będziemy opisywać relację o ogrodzie?
Jak się ujawniłaś to pokazuj, nie ma rady Nawet jedną doniczkę pokaż, dla mnie to także namiastka ogrodu

Instagram Ogrodowiska
Pszczelarnia 22:10, 17 sty 2012

Grzesiu, oczywiście mam nadzieję, że na Wrocławiu nie zakończysz. Z noclegami nie ma problemu. Jak już będzie co i jak wiadomo zatroszczę się o wszystko.