Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dolina Tęczy

Dolina Tęczy

anna_studio 22:12, 18 lis 2012

Piękne słoneczniki na miły początek tygodnia..a tak się składa, że jutro też poniedziałek...
Zabieram.....takie ciepłe są...
Pozdrawiam Cię Marto...
Ja też jestem nudna.....cudne foty
arcobaleno 14:42, 12 gru 2012

Wieki mnie tu nie było a tymczasem jesień przeszła szybko w zimę
Ogród zdążyłam zabezpieczyć - z grubsza Mam nadzieję, że jakoś przetrwamy do wiosny

Cały czas cierpię na chroniczny brak czasu, ale żeby w wątku była płynność wstawię parę zimowych świeżutkich-dzisiejszych fot. Mam dziś wolny od pracy dzień od nie-pamiętam-kiedy - dzieciaki nie chorują dzięki Bogu to i wolnego nie ma po co brać Z okazji tego dzisiejszego wolnego (bo jednak zaczęły smarkać mocniej i kaszleć) urządziłyśmy sobie w zimowym ogrodzie małą sesyjkę - spójrzcie jak nas zasypało

Obiecuję sobie wieczorem znaleźć chwilę na polatanie po Waszych zimowych ogrodach!
zuza12 14:47, 12 gru 2012

Witaj Marto.
Wszyscy cierpimy ostatnio na brak czasu, więc sie nie przejmuj. Piękne zdjęcia. Zresztą Ty zdolna dziewczyna jesteś. Ja często zaglądam na Twojego bloga i tam podziwiam zdolności fotograficzne i nie tylko.
Trzymajcie się ciepło i zdrówka dzieciaczkom życzę.
jotka 14:59, 12 gru 2012

Pomimo śnieżnej zimy kolorowo u Ciebie w ogrodzie

pozdrawiam
Przetacznik 15:26, 12 gru 2012

pięknie i magicznie - jestem fanką Twoich nastrojowych, serdecznych zdjęć
Lena 18:48, 12 gru 2012

Wyjątkowo!
Ciepło rodzinne iszczęście z Was "bije" - a zdjęcia ogrodu ze słonecznikami cudne
grembosia 19:39, 12 gru 2012

Marto, z ogromną przyjemnością pospacerowałam sobie po Twoim energetycznym ogrodzie,
Robisz niesamowite zdjęcia, potrafisz uchwycić chwilę. Bajecznie!

Pozdrawiam sąsiadkę
Diana 21:26, 12 gru 2012

arcobaleno napisał(a)
Wieki mnie tu nie było a tymczasem jesień przeszła szybko w zimę
Ogród zdążyłam zabezpieczyć - z grubsza Mam nadzieję, że jakoś przetrwamy do wiosny

Cały czas cierpię na chroniczny brak czasu, ale żeby w wątku była płynność wstawię parę zimowych świeżutkich-dzisiejszych fot. Mam dziś wolny od pracy dzień od nie-pamiętam-kiedy - dzieciaki nie chorują dzięki Bogu to i wolnego nie ma po co brać Z okazji tego dzisiejszego wolnego (bo jednak zaczęły smarkać mocniej i kaszleć) urządziłyśmy sobie w zimowym ogrodzie małą sesyjkę - spójrzcie jak nas zasypało

Obiecuję sobie wieczorem znaleźć chwilę na polatanie po Waszych zimowych ogrodach!

oj kochana u Ciebie jak zwykle urocze zdjęcia
Zasypało nas strasznie
pozdrawiam
arcobaleno 09:44, 13 gru 2012

Dziewczyny - dziękuję i Was równiez pozdrawiam bardzo serdecznie!
Enya73 09:56, 13 gru 2012

Śliczne zimowe fotyPozdrawiam serdecznie