*** Aneczko, moja ulubiona hortensja to LIME LIGHT,bo długo jest biała i ma sztywne pędy, i ANABELLE, bo kwitnie najwcześniej i ma białe kule. Na tym zdjęciu była różowiejąca już Grandiflora o pokładających się pędach a za nią Lime Light. Bliżej.
Małgosiu, dziękuję za zachwyt, ale "dzieło" ma swoje lepsze i gorsze chwile.
Jesteś tu "nowa" ale ogród pokazałaś w "Mai..." a ja chyba go nie widziałam, jeszcze sprawdzę. Czyli ogród, który historię swoją ma. Teraz czekamy na Bogdzi Ogród Rododendronowy w Tv...
Witam i pozdrawiam.
Róża ROSARIUM we wrześniu.
A to bardzo cenna uwaga. Więc lepiej będzie przy bramce posadzić lime light skoro ma sztywne pędy A czy limelight też tak ładnie różowieje? Anabelle już mam
*** Bogdziu, znam Twój ogród i dlatego czekam, jak wyglądał w tym roku, i jak go pokaże kamera. Co najwyżej rozczaruje mnie Tv, że tak długo każe czekać. Daj znać, żebym nie przeoczyła. Cieplutkie pozdrowienia. .
Bogdziu, Twoja rudbekia.
A wiosną zakwitnie tu moja przylaszczka, mam nadzieję ładniejsza niż w tym roku.
Przylaszczki z roku na rok sa ładniejsze , rozrastają się i rozsiewają więc powinno Ci ich przybywac. Rudbekie ładne, bardzo je lubię , ale sie rozsiewaja niesamowicie. Pozdrawiam serdecznie Weroniko i dzięki za bardzo wiele miłych słów których mi nie szczędzisz, z pewnością nie zasługuje na nie.