Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

Pszczelarnia 09:47, 19 mar 2014

weronika77 napisał(a)
Muszę coś wstawić,

[

Weroniko, nie zwiodłam się zaglądając do Ciebie. Moje ulubione piwonie i w doborowym towarzystwie.
gaga 12:05, 19 mar 2014

Cudowne piwonie dziękuję za odpowiedz.Pozdrawiam.
weronika77 20:22, 19 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Nie wiem czy chwalić kolejny obrus czy piwonie.. jedno i drugie oczy cieszy

Ja kupiłam żółtą chińską .. 4 lata temu.. i nic.. uparta.. w zeszłym roku przesadziłam z nadzieją że to coś pomoże.. bo liści ma sporo.. ale do kłącza startowała ... w tym roku ma ostatnia szansę, jak nie to posadzę coś innego..

Aniu, ale mnie pocieszyłaś...trzeba zapytać Bogdzię, bo Ona też powinna mieć żółtą.
weronika77 20:25, 19 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Takie niezbyt dobre zdjecia hortensji znalazlam

Bogdziu, dziękuję za zdjęcia i za żywe, teraz czekam z ciekawością i w cierpliwość się uzbrajam. Zapytam, czy żółta piwonia może kazać czekać na kwiaty 4 lata?
weronika77 20:32, 19 mar 2014

irena_milek napisał(a)
Weroniko, podziwiam Twoją cierpliwośc, obrus piękny, ja do takich detali już nie mam cierpliwości, lubię na dużych płaszczyznach szybko coś robić
Pokazuj wiosnę, na pewno gości u ciebie, pozdrawiamy

Irenko, pokaż to "coś szybko zrobione na dużych powierzchniach". Chętnie zobaczę bo i ja do cierpliwych nie należę. Widziałam, że znów namagazynowałaś energii na dodatkowe plany ogrodowe, podziwiam i będę stale obecna w tych zmianach patrząc wirtualnie. Pozdrawiamy.
Mirka 20:35, 19 mar 2014

Weronika donoszę że patyczki dostały już listki teraz czekam na korzonki,w sobotę zrobię im fotkę.Pozdrawiam
Milka 13:16, 20 mar 2014

weronika77 napisał(a)

Irenko, pokaż to "coś szybko zrobione na dużych powierzchniach". Chętnie zobaczę bo i ja do cierpliwych nie należę. Widziałam, że znów namagazynowałaś energii na dodatkowe plany ogrodowe, podziwiam i będę stale obecna w tych zmianach patrząc wirtualnie. Pozdrawiamy.

Zmienialiśmy wystrój w domu, prawie 3 miesiące! juz finisz, a teraz z zewnątrz malowanie, to już duże wygodne powierzchnie
zbigniew_gazda 13:31, 20 mar 2014

Weroniko to czekam na koniec malowania z zewnątrz i na foty oczywiście. Pozdrowienia.
weronika77 21:06, 21 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Nie wiem czy chwalić kolejny obrus czy piwonie.. jedno i drugie oczy cieszy

Ja kupiłam żółtą chińską .. 4 lata temu.. i nic.. uparta.. w zeszłym roku przesadziłam z nadzieją że to coś pomoże.. bo liści ma sporo.. ale do kłącza startowała ... w tym roku ma ostatnia szansę, jak nie to posadzę coś innego..

Aniu piwonie mają czas, teraz podziwiamy przylaszczki, Twoje piękniejsze, a moje zaczynają powolutku być piękne.
weronika77 21:17, 21 mar 2014

dajana napisał(a)
Teraz wiem gdzie się podziewałaś, nudzić się to ty nie masz szans . zresztą ja też nie wiem co znaczy się nudzić ,wciąż brakuje mi czasu. Kajtuś słodziak jak zawsze ale jaką operację bidulek pszeszedł to nie mam pojęcia. Moja Moli też tak tańczy na powitanie wszystkich bez wyjątku, a jak chce wyjść na dwór i kopać pani doły ,to siada na pupie i robi maślane oczy zawsze ulegam jej kokieterii Moja sunia .to moja największa słabośc Ogród jak zawsze masz piękny Weroniko .Moje patyczki hortensjowe nic nie wypuściły ani jednego korzonka od lata ub roku Nie zrażam się dalej będę próbować, włożyłam następne .I ja cię serdecznie pozdrawiam Podziwiam twoją pracę bo ja nie mam cierpliwości w dzierganiu .Uściski dla Kajtulka

Pisałam Dajano o Kajtusiu dawniej, operację pod narkozą miał na oczko. Zdarzało się, że małe dziecko pokazywało jego oczy dosłownie paluszkiem w samo oczko, ale może w swoich szalonych biegach, lub kot...Oczko uratowane na szczęście. Podziwiam Twój dom, ogród, róże, najbardziej Ciebie. Ja znów dostałam od Starkla Eden i Lawinię, jedną w ramach reklamacji, wiec znów na coś miłego czekam, nowego. Buziaki wiosenne.