Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

grazyna_olsz... 19:23, 19 sty 2014

jagoda99 napisał(a)

Weroniko
Tu jest tak pieknie ze ja zostaje i nikt mnie z tad nie wygoni
O matuchno pieknie

Pięknie ,bajecznie,kazda pora roku ma tu swój urok tylko podziwiac
Aneczka 12:54, 04 lut 2014

Cudowne zestawienie, uwielbiam takie porównania!!! Pozdrawiam wiosennie (no już prawie wiosennie )
gaga 17:58, 04 lut 2014

Witam cudowny masz ogród i kochanego pieska mam tej samej rasy to pieski o wielkim sercu .Bardzo mi przykro było że przeszedł tyle cierpienia związanych z operacją.
Biedroneczka 21:12, 10 lut 2014

Turcja uzależnia...
Kto raz ją zobaczył, chce tam wracać po raz kolejny i jeszcze raz i jeszcze...
Ja też do tych osób należę.
Wspaniale pokazałaś swoją wyprawę, przybliżyłaś kraj, piękno natury, zabytki i kulturę. Ktoś ciekawie napisał, że był z Wami na tej wycieczce. Ja też!
Wszystko bardzo piękne.

Jednak widok tych kobiet ubranych od stóp do głów, bardzo często w tych płaszczach, przy 40-45 st. upałach... Uff... dla mnie niezapomniany widok!

Kiedy jesteśmy w sukienkach na ramiączkach, bardzo zmęczeni doskwierającym upałem,
a obok nas przechodzą takie Turczynki w płaszczach (bo tak ubrane chodzą też w lecie), to przynajmniej ja czułam się jakoś dziwnie!
Mala_Mi 22:25, 27 lut 2014

No to już wiosna... Weronka się obudziła I dzięki, że o mnie pamiętasz
Bogdzia 22:28, 27 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)
No to już wiosna... Weronka się obudziła I dzięki, że o mnie pamiętasz

Fakt długo Cię nie było. Pozdrówka.
weronika77 18:46, 05 mar 2014

Dziękuję za życzenia i wszystkim też życzę by ten rok był dla nas spokojny, a ponieważ mówią, że nie ma takiego złego co by na dobre nie wyszło, więc jeszcze niech ten rok obfituje w dobro.
Pozdrawiam Irenko, Jagodo, AniuDS, JoasiuA, Nikito, Kasiu, Natalko.
U mnie pierwsze zdjęcia robiłam krokusom i przebiśniegom już 23 lutego, czyli wiosna, a w Kanadzie u mojej córki -15 zimna, i wysoko śniegu.

weronika77 18:52, 05 mar 2014

gaga napisał(a)
Witam cudowny masz ogród i kochanego pieska mam tej samej rasy to pieski o wielkim sercu .Bardzo mi przykro było że przeszedł tyle cierpienia związanych z operacją.

Kajtek dzisiaj był przeszczęśliwy, bo jego pan i pani pracowali w ogródku. Tobie nie muszę mówić, jaki potrafi być kochany, a z wiekiem coraz mądrzejszy. Czasem trochę przesadzi, jak np. wskoczy na łóżko i prosi, żeby się z nim ganiać.
weronika77 19:02, 05 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Weroniko juz dawno po Sylwestrze więc gdzie sie podziewasz? Pozdrówka.

Bogdziu, już Sylwester nie jest dla mnie atrakcją. Na wszystko jest czas odpowiedni, teraz wolę łóżko niż salę balową. Zimy nie lubię, a ta ostatnia choć nie była bardzo mroźna ani śnieżna, ale za to szara i brzydka. Mam nadzieję, że już minęła. i nie wróci.
Dobrą jej stroną był czas na czytanie, kino, a nawet wzięłam się za szydełkowanie, w załączeniu...obrusik w różyczki.
(Jutro oczekuj skalnic). Buziaki.
weronika77 19:09, 05 mar 2014

Mirka napisał(a)
Pozdrawiam w Nowym Roku i o patyczkach horti się przypominam może coś jeszcze w nadmiarze masz to ja chętnie,

Mirko, dzisiaj wysłałam priorytetem patyczki hortensji (Teradiva, Anabelle, Lime Light) i dołączyłam wiosenną tawułę, jak prosiłaś (na zdjęciu z ub. r., w tym już ma pączki).