Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

monteverde 19:19, 05 mar 2014

weronika77 napisał(a)

Bogdziu, już Sylwester nie jest dla mnie atrakcją. Na wszystko jest czas odpowiedni, teraz wolę łóżko niż salę balową. Zimy nie lubię, a ta ostatnia choć nie była bardzo mroźna ani śnieżna, ale za to szara i brzydka. Mam nadzieję, że już minęła. i nie wróci.
Dobrą jej stroną był czas na czytanie, kino, a nawet wzięłam się za szydełkowanie, w załączeniu...obrusik w różyczki.
(Jutro oczekuj skalnic). Buziaki.

Weroniko witaj wiosną, widać, że zimowego czasu nie marnowałaś obrusik bardzo ładny, pozdrawiam
Mala_Mi 19:48, 05 mar 2014

Weroniko.. obrus wyszedł piękny
A z zimą masz rację... byłą szara i bura.. i ponura.
Mirka 19:58, 05 mar 2014

Weronika dziękuję i pozdrawiam obrusik cudny ja też chawciara jestem
Anita1978 21:11, 05 mar 2014

Ooooo....witamy po zimie!
Aneczka 18:09, 06 mar 2014

Witaj Weroniko po długiej przerwie Piękny obrusik nie ma co Piękne wiosenne zdjęcia. Ta tawuła to jak się nazywa, bo ekstra wygląda?
Bogdzia 19:15, 06 mar 2014

Piekne wiosenne kwiatki i nie mniej piękny obrus. Podziwiam wykonanie, chyba bardzo pracochłonne.Skalnice doszły , dziękuje.
dajana 20:03, 06 mar 2014

Teraz wiem gdzie się podziewałaś, nudzić się to ty nie masz szans . zresztą ja też nie wiem co znaczy się nudzić ,wciąż brakuje mi czasu. Kajtuś słodziak jak zawsze ale jaką operację bidulek pszeszedł to nie mam pojęcia. Moja Moli też tak tańczy na powitanie wszystkich bez wyjątku, a jak chce wyjść na dwór i kopać pani doły ,to siada na pupie i robi maślane oczy zawsze ulegam jej kokieterii Moja sunia .to moja największa słabośc Ogród jak zawsze masz piękny Weroniko .Moje patyczki hortensjowe nic nie wypuściły ani jednego korzonka od lata ub roku Nie zrażam się dalej będę próbować, włożyłam następne .I ja cię serdecznie pozdrawiam Podziwiam twoją pracę bo ja nie mam cierpliwości w dzierganiu .Uściski dla Kajtulka
Milka 14:14, 11 mar 2014

Weroniko, podziwiam Twoją cierpliwośc, obrus piękny, ja do takich detali już nie mam cierpliwości, lubię na dużych płaszczyznach szybko coś robić
Pokazuj wiosnę, na pewno gości u ciebie, pozdrawiamy
weronika77 22:19, 12 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Piekne wiosenne kwiatki i nie mniej piękny obrus. Podziwiam wykonanie, chyba bardzo pracochłonne.Skalnice doszły , dziękuje.

Bogdziu i ja dziękuję, hortensja i liliowiec wsadzone w centrum.
Z obrusami troszkę pracy było, zrobiłam zimą dwa, pokażę przy okazji drugi różowy.
W moim ogródku kwitną nadal krokusy, przebiśniegi i cebulice, lada chwila zakwitnie wczesna tawuła biała, którą bardzo lubię. Nocne przymrozki mam nadzieje, że nie narobią większej szkody.

weronika77 22:27, 12 mar 2014

irena_milek napisał(a)
Weroniko, podziwiam Twoją cierpliwośc, obrus piękny, ja do takich detali już nie mam cierpliwości, lubię na dużych płaszczyznach szybko coś robić
Pokazuj wiosnę, na pewno gości u ciebie, pozdrawiamy

Irenko, u mnie troszkę słonka i wczesnych kwiatków, wiosna przychodzi później niż u Ciebie, ale najważniejsze, że tegoroczna szara zima za nami.
Do cierpliwych ja nie należę, ale czasem na kłopoty muszę się zająć czymś innym, a czasem sprawdzam, czy coś potrafię jeszcze zrobić.
Pozdrawiam Ciebie i M.