Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Milka 16:23, 06 sie 2012

ja już mam swoje faworytki w twoim ogrodzie...ale nie było łątwo, to jak z osiołkiem...
Milka 16:23, 06 sie 2012

w takim ładnym obiekcie agroturystycznym spaliśmy, a p. Zosia umilała nam pobyt; ładnie wokół skomponowano zieleń i przestrzeń dla gości
Rzeszów zachwycił mnie nasadzeniami kwiatów, pełno różnych kompozycji, bardzo różnorodne i kolorowe; chyba niewiele miast ma tak zadbaną zieleń na lato

bardzo dużo oleandrów, dziewczyny za pozwoleniem ułamały gałązki do ukorzenienia
ell 16:46, 06 sie 2012

Wróciłam wkońcu do domku i zaczynam zmniejszac zdjęcia, żeby nie wgrywać przez tydzień.

Brak słów - ogród, własciciele i ich pomocnicy stanęli na wysokości zadania - organizacja na medal.

A ogród niech sam się broni - ja jestem pod ogromnym wrażeniem. Nawet Andrzej złapał rybę - szczęka mu opadła - ogród marzenie. przez najbliższy tydzień będę mogła podlewać do woli i siedziec na ogrodowisku aż nie padnę.

Będę Wam dawkowała porcjami, a w między czasie następne fotki pomniejszę.

Przed przyjadem do Ani po drodze zajżeliśmy do winnicy Maria Anna w Wyżnym 10 km od Ani (więcej info na necie - wspomnę tylko, że mają wspaniałe wina).

Jechaliśmy w trzy samochody, ale do winnicy pojechała z nami tylko Alinka - Kondzio z Andrzejem spieszyli się po stożki do szkółki.
ell 16:52, 06 sie 2012

Z winnicy uciekłam z Alinką wcześniej, bo przecież głównym celem był ogród Ani. Swojego Andrzeja zostawiłam na degustacji i pogawędce w towarzystwie właściciela .

Dotarłyśmy i otworzył się raj.
Aparaty w dłoń i ...

ell 16:54, 06 sie 2012

Pierwsze zachwyty i błogie obrazki
ell 16:58, 06 sie 2012

Każdy chłodził się jak tylko mógł, bo żar się z nieba lał - dzieciaki harcowały w basenie, a myslały, że będą się nudzić ..... na nudy zabrakło czasu.
ell 17:09, 06 sie 2012

a ten widok przejdzie do historii - pierwszy rozbity namiot na Ani wypieszczonym zielonym dywaniku. Żal było rozkładać, ale nie było wyjścia.

Zastanawiałam się nawet, żeby spać pod chmurką tylko w śpiworach - dobrze, że jednak nie przeszedł ten pomysł, bo pobudka byłaby okrutna - jeszcze słonko spało, a tu niepodzianka ....... nagle lunęło z nieba..... ale jakoś dziewnie falami............ i w tym samym momencie włosy mi się zjeżyły ......... zraszacze........... czyżby pośrodku przedsionka!!!!!????? ................................... uuuuuufff........ spoko tylko na zewnątrz.
Przez pół godziny lalismy w środku namiotu ze śmiechu........... Andrzej przypomniał sobie kawał Marii i kolejne 15 min śmiechu................. pobudka zaliczona
ell 17:11, 06 sie 2012

Ostatnie pogaduchy przy stole i ciężkie było pożegnanie ........
ell 17:30, 06 sie 2012

cd moich zachwytów

ell 17:32, 06 sie 2012