Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w lesie

Ogród w lesie

grupa_trzyma... 22:30, 31 paź 2012

Uśmiechy ogrodnika będę rozdawać chętnym. Proszę zawiązać komitet kolejkowy.
Wieczorowa pora to wg mnie właśnie 22. Ja też około tej godz. mam chwilkę. Czyli wszystko mamy ustalone.
Anula biała altana może być nie teges? Może tylko ją tak lekutko rozbielić woskiem?
Masz jakiś pomysł?

Irenka, poczytałam już, dzięki. Ten olej z orzechów włoskich też wygląda smakowicie. Popijasz je tak łyżeczką, czy w sałatkach?

Madżenka oczywiście, że pifko...Żubr...rano kawka wieczorem żubr...nie ogląda się reklam, co?
Czasem w proteście przeciwko nudzie w tv warto oglądać tylko reklamy.
Evchen 17:32, 01 lis 2012

Ja też chcę zobaczyć żubra w białej altance to co? o 22?
Madzenka 06:37, 06 lis 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Uśmiechy ogrodnika będę rozdawać chętnym. Proszę zawiązać komitet kolejkowy.
Wieczorowa pora to wg mnie właśnie 22. Ja też około tej godz. mam chwilkę. Czyli wszystko mamy ustalone.
Anula biała altana może być nie teges? Może tylko ją tak lekutko rozbielić woskiem?
Masz jakiś pomysł?

Irenka, poczytałam już, dzięki. Ten olej z orzechów włoskich też wygląda smakowicie. Popijasz je tak łyżeczką, czy w sałatkach?

Madżenka oczywiście, że pifko...Żubr...rano kawka wieczorem żubr...nie ogląda się reklam, co?
Czasem w proteście przeciwko nudzie w tv warto oglądać tylko reklamy.

Ja oglądam, to spaczenie zawodowe ale innym dziewczynom się z wódeczką skojarzyło
grupa_trzyma... 10:40, 06 lis 2012

Marzena2007[/quote

Ja oglądam, to spaczenie zawodowe ale innym dziewczynom się z wódeczką skojarzyło

aaa tam zaraz spaczenie...niektóre reklamy są świetne. A czemu zawodowe? "Robisz" w reklamie?
Milka 12:25, 06 lis 2012

Aga, olej popijam łyżką, jedną dziennie
może mnie skleroza nie chwyci i cholesterol w normie

a co do altany, wśród lasku wybielona też nieźle będzie wyglądać, a gdzie nie gdzie brąz jakiś
popcorn 12:33, 06 lis 2012

zaglądam... pozdrawiam!
Tess 06:21, 08 lis 2012

Aguś, ja nagrodę - uśmiech ogrodnika - przyszłam odebrać
I staję w kolejce po kolejne.
Ile na głowę przysługuje?
Madzenka 06:25, 08 lis 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

aaa tam zaraz spaczenie...niektóre reklamy są świetne. A czemu zawodowe? "Robisz" w reklamie?

Robię reklamy produktów mojej firmy ale to tylko fragment mojej pracy najpierw muszę ten rodukt wymyślić, opakować, wycenić, sprzedać a potem dopiero reklamować
grupa_trzyma... 12:50, 08 lis 2012

Madżenka! Wiedziałam, że z Ciebie jest biznesłomen z artystyczną duszą. Masz chyba bardzo zajmująca i stresującą pracę? Stąd wentyl bezpieczeństwa w postaci ogrodu? Piękne z pożytecznym. Pozdrawiam.
Pszczelarnia 13:06, 08 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Robię reklamy produktów mojej firmy ale to tylko fragment mojej pracy najpierw muszę ten produkt wymyślić, opakować, wycenić, sprzedać a potem dopiero reklamować

Pozwolę sobie zmienić kolejność wyliczanki: reklama przed sprzedażą. Albo się mylę. Naprostujcie moje myślenie o dzisiejszym świecie, Babeczki.

Bo reklama to jest pracowanie nad tym, żeby ludzie odczuwali potrzebę zakupu.

O kolejkach jest dyskusja (była) na wątku Tomka w Radkowie. Zachęcam do lektury.