Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje roślinki

Moje roślinki

EPODLAS 14:03, 04 sty 2013

Maju, a to nowina, rodzina ci się powiększy! Córka jeśli jest jedynaczką to nareszcie będzie miała braciszka albo siostrzyczkę. Życzę bezproblemowej ciąży i łatwego i szybkiego rozwiązania.
eliza3 16:41, 04 sty 2013

Maju, z nowym rokiem cudowna nowina, cieszę się z Tobą, gratuluję tobie i rodzinie. Pozdrawiam bardzo cieplutko i czekamy wiosny.
Celina 20:24, 05 sty 2013

Majeczko ! Gratulacje!! Uważaj teraz na siebie! Wyściskuję mocno
majkel0326 22:29, 05 sty 2013

Kochane,dziękuję Wam za miłe słowa Na razie trochę leniuchuję,co ciężko mi przychodzi,bo jestem raczej aktywną osobą Ale jak tylko przyjdzie wiosna i będę na siłach to i lekkich prac w ogródku sobie chyba nie odmówię Oczywiście wszystko w miarę rozsądku! Ten rok będzie dla nas bogaty w przeżycia,bo i maluszek przyjdzie na świat,córka od września pójdzie do szkoły,oj będzie się działo W każdym razie córka bardzo się cieszy z rodzeństwa,a my,że nie będzie jedynaczką.Jednak zawsze warto mieć na świecie jakąś bliską osobę,wiem,bo sama mam dwóch braci

A z wieści ogródkowych powiem Wam,że wyszło kilka narcyzów,co mnie martwi.Boję się,że zmarzną jak rok temu,a to młode cebulki sadzone jesienią,szkoda by było
monitka 22:34, 05 sty 2013

O ja gapa, takiej nowiny nie wyczytałam!!! Maju gratulacje ogromniaste ci przesyłam. Trochę rewolucyjny rok sie zapowiada ale jakie fajne te rewolucje
Dbaj o siebie, buziaki
wiunia 17:04, 06 sty 2013

Maju, no ze mnie to też siermięga! Jak mogłam przegapić taką nowinę. Gratuluję z całego serca!!!
majkel0326 10:41, 07 sty 2013

Monika,Wiunia,dziękuję Wam Jesteście kochane

Wreszcie mamy słońce Od razu lepiej,chociaż w nocy przymroziło trochę.W przyszłym tygodniu zaczynają się ferie,mogłoby trochę śniegu spaść,dzieciaki miałyby frajdę,a i rośliny trochę by okryło.
Milka 12:26, 07 sty 2013

Maju, wielkie gratulacje!!
u mnie też taka różnica wieku między dziećmi, łatwiej jest

i też mi cebulowe ruszyły i martwię się, bo mróz wraca
serdecznie podrawiam
viva 16:46, 07 sty 2013

Maju, zaglądam do Ciebie, a tu taka wspaniała nowina, powiększy się rodzinka. Gratuluję i życzę Ci zdrowia i radości w czasie oczekiwania na kruszynkę
majkel0326 17:44, 07 sty 2013

Irenko,dziękuję W sumie cieszę się,że między dziećmi będzie 7 lat różnicy.Córka już jest dużą,mądrą dziewczyną,nie ma z nią problemów,więc już czas O mrozie też słyszałam,zima ma wrócić,mam nadzieję,że ze śniegiem!

Vivo,dziękuję Miło,że zaglądasz,ja Cię również odwiedzam cichutko