Majstruj Zbysiu, majstruj, bo to będzie wielkie spotkanie wśród kwitnących rh a relacji będziesz miał pod dostatkiem, tyle nas tam będzie a ja w nowym żakieciku, a co
Irenko,Ty jak zwykle zadasz szyku! Czekam na relacje!
Oooo to czekam na relację ze spotkania u Bożenki. A i wierszyk trzeba będzie zmajstrować.
Majstruj Zbysiu, majstruj, bo to będzie wielkie spotkanie wśród kwitnących rh a relacji będziesz miał pod dostatkiem, tyle nas tam będzie a ja w nowym żakieciku, a co
Irenka uwielbiam Cię za poczucie humoru
dziękuję Aniu a ja ciebie podziwiałam na waszym spotkaniu, dziewczyna z ciebie jak z żurnala i w moich ukochanych kolorach, czyli czerniach
mój kwitnący bez dla ciebie i Hani ale on pachnie......posyłam wam te wirtualny zapach
Irenko, u Ciebie setka/miesiąc przybywa, próbuję nadążyć, a jednak spóźnione gratulacje składam na "400" i zostawię aktualny ślad kwiatowy z mojego ogródka.
Irenko, a nie dasz sie namowic na przedpremierowy pokaz zakietu??? No nie daj sie prosic
Ja juz tak straaasznie dawno zadnego fatalaszka nie kupilam. Nawet moj Malz ostatnio powiedzial, ze moze bym wreszcie sobie jakis ciuch kupila, a nie tylko pietruszka i pietruszka
Irenko, u Ciebie setka/miesiąc przybywa, próbuję nadążyć, a jednak spóźnione gratulacje składam na "400" i zostawię aktualny ślad kwiatowy z mojego ogródka.
Weroniko, dziękuję, takie widoki to ja mogę tylko u ciebie oglądać, u mnie nic tylko bałagan i szum drzew