Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielka pasja i chęci ograniczane miejscem

Wielka pasja i chęci ograniczane miejscem

Bogdzia 22:11, 09 lut 2012

Zielona też bardzo ładna.
Joku 22:15, 09 lut 2012

Igor, myślę że pracy dla takich jak ty będzie coraz więcej. Tyle nowych domów się buduje. Przy każdym kawałek ziemi, na której trzeba coś posadzić . A i na balkonach też można niezłe rzeczy wyczarować. Życzę realizacji marzeń.
Igor 22:34, 09 lut 2012

Przemku, Danusiu,Bogdziu ogólnie to ona miała być niebieska... Nie dawałem jej tych specyfików na niebieskość bo dla mnie ona ładna jest różowa... i zielona.. a później prawie przed samą zimą była czerwona

Jolu, praca może jest ale bez znajomości niestety start jest bardzo trudno.
Pożyjemy zobaczymy... podobno chcieć to móc.

Fajne mi pomidory rosły rok temu ?

Kaktus dla Danusi... podobno się od tego wszystko zaczęło

A to ja 2 lata temu w 2010 od tego czasu otoczenie się bardzo zmieniło, jak i ja sam.
Wydoroślałem czy coś takiego Ale ciągle przystojny hehe - żartuje

Testuje nowy opryskiwacz Marolex-u

Na koniec oleander różowy pełny

hanka_andrus 23:07, 09 lut 2012

No, Igorku,niejednej pannie zawrócisz w głowie!
Mala_Mi 23:18, 09 lut 2012

Jak masz takie czaderskie pomidory...to napewno o pracę w branzy ogrodniczej nie musisz się martwić..a napewno w branży warzywnej..... Tylko opatentuj!!!!
Spodobało mi bardzooooooooo
Gardenarium 09:50, 10 lut 2012

Igor napisał(a)
Przemku, Danusiu,Bogdziu ogólnie to ona miała być niebieska... Nie dawałem jej tych specyfików na niebieskość bo dla mnie ona ładna jest różowa... i zielona.. a później prawie przed samą zimą była czerwona

Kaktus dla Danusi... podobno się od tego wszystko zaczęło

Z tym czerwonym kolorem hortensji no to mnie rozśmieszyłeś na dobre hehe..

Kaktus nazywa się Chamaecereus silvestrii - bardzo łatwo kwitnie, miałam go 30 lat temu - pewnie byłam w Twoim wieku

A o znajomości się się martw

Instagram Ogrodowiska
Igor 10:13, 10 lut 2012

Haniu, ciągle szukam takiej choć trochę zielono zakręconej jak ja... mam jeszcze trochę czasu

Aniu, tak to jest jak się gada z roślinami haha. Pokazują swoje prawdziwe oblicze.

Danusiu, wiem jak się nazywa ten kaktus Jak kupuję nową roślinę to mam zwyczaj poczytać o niej, bo nie wiadomo czy może kiedyś się ta wiedza nie przydać
Tutaj mam fotkę hortensji z początku sierpnia .. zaczyna się robić czerwona. Na razie nie mogę znaleźć z października jak cała stała się taka ciemno czerwona

I kup sobie człowieku niebieską hortensję,. hehe

hanka_andrus 10:23, 10 lut 2012

Tak,tak,Igor!Takich zakręconych od małości,to trudno znaleźć na dyskotece.Ale nawet tam,jak się Tobą zauroczy,to .....zmieni sposób myślenia!
A do dziewczyny....zawsze z kwiatkami....własnymi.!

Ps.Wybacz osobisty wpis....babcie tak mają,że się wtrącają......pozdrów swoją!
monteverde 10:30, 10 lut 2012

Igor napisał(a)
Haniu, ciągle szukam takiej choć trochę zielono zakręconej jak ja... mam jeszcze trochę czasu

Aniu, tak to jest jak się gada z roślinami haha. Pokazują swoje prawdziwe oblicze.

Danusiu, wiem jak się nazywa ten kaktus Jak kupuję nową roślinę to mam zwyczaj poczytać o niej, bo nie wiadomo czy może kiedyś się ta wiedza nie przydać
Tutaj mam fotkę hortensji z początku sierpnia .. zaczyna się robić czerwona. Na razie nie mogę znaleźć z października jak cała stała się taka ciemno czerwona

I kup sobie człowieku niebieską hortensję,. hehe

Igor pomidorki super takie "rodzinne", a w moim wątku znajdziesz tą hortensję jak sie przebarwia na mocno czerwony kolor , znajdę nr. strony to wkleję
GabiK 14:48, 10 lut 2012

Igor, poudzielasz się na forum, popokazujesz, może ktoś będzie potrzebował pomocy przy ogrodzie, lub będzie słyszał o kimś, kto chce projektanta/wykonawcę. Ruszy się, a potem nie będziesz się mógł opędzić od zleceń.