Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ewy :)

Ogród Ewy :)

barbara_kraj... 16:41, 07 mar 2012

Eve napisał(a)

Witam, myślałam, że szybko przebiegnę przez Twój, Ewo, ogród ale nie, musiałam zatrzymać się w wielu miejscach i podziwiać: a to róże/Lagunę najbardziej/, a to hortensje, a to wiciokrzew i tak po kolei.
Będę tu wracać
A przy ciurkadełku widziałabym jakąś zieloną plamę

Witaj Basiu

Zapraszam, zapraszam Palma przy ciurkadełku, czemu nie, wpasowałaby się w śródziemnomorski charakter tarasu

Ewo, wracam do mojego komentarza i Twojej odpowiedzi, bo pośmiałam się szczerze:
Nie o palmie myślałam, tylko o P L A M I E, zielonej plamie Wystarczyło przestawić jedną literkę i wyszło, jak wyszło
Milka 16:43, 07 mar 2012

ale fajnie i zabawnie, też jak poczytałam ten post, to się pośmiałam
Eve 16:52, 07 mar 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Witam, myślałam, że szybko przebiegnę przez Twój, Ewo, ogród ale nie, musiałam zatrzymać się w wielu miejscach i podziwiać: a to róże/Lagunę najbardziej/, a to hortensje, a to wiciokrzew i tak po kolei.
Będę tu wracać
A przy ciurkadełku widziałabym jakąś zieloną plamę

Witaj Basiu

Zapraszam, zapraszam Palma przy ciurkadełku, czemu nie, wpasowałaby się w śródziemnomorski charakter tarasu

Ewo, wracam do mojego komentarza i Twojej odpowiedzi, bo pośmiałam się szczerze:
Nie o palmie myślałam, tylko o P L A M I E, zielonej plamie Wystarczyło przestawić jedną literkę i wyszło, jak wyszło

Hahahahaa No proszę każdy czyta to co chciałby przeczytać Jestem zafiksowana na ogród śródziemnomorski stąd ta palma
Eve 16:53, 07 mar 2012

irena_milek napisał(a)

No i to jest optymistyczne Śmiać się trzeba jak najwięcej, a swoją drogą z czytania ze zrozumieniem stawiam sobie pałę!
barbara_kraj... 16:56, 07 mar 2012

Ewo, moje ciemierniki gorzej wyglądają ale nie mam zamiaru ich usuwać, bo z pewnością odbiją. Tak miałam w ub.r.
A te azalie, to jakie? Japońskie?
Eve 16:59, 07 mar 2012

Tak azalie japońskie Ja ciemiernika usuwać nie będę Ale wyjątkowo mało przystojny w tym roku jest : ) Będę musiała zrobić z niego skina
barbara_kraj... 17:45, 07 mar 2012

Eve napisał(a)
Tak azalie japońskie Ja ciemiernika usuwać nie będę Ale wyjątkowo mało przystojny w tym roku jest : ) Będę musiała zrobić z niego skina

I tak lepiej się prezentuje niż mój. Zajrzyj, kilka dni temu wstawiłam jego zdjęcie, str.145
Milka 17:49, 07 mar 2012

Eve napisał(a)

No i to jest optymistyczne Śmiać się trzeba jak najwięcej, a swoją drogą z czytania ze zrozumieniem stawiam sobie pałę!

nie bądź taka surowa dla siebie

fajna dyskusja o ciemiernikach i ich czuprynkach, twój zostaje skinem!
Eve 15:40, 09 mar 2012

Basiu, byłam, oglądałam, faktycznie gorzej wygląda, trzymam kciuki za to żeby odbił!

Irenko, Basa to dopiero skina będzie miała ! Mam nadzieję, że czuprynka mu odrośnie

Hortensje postanowiły wypuszczać liście... przesadzają, przecież jeszcze jest zimno!
Milka 16:03, 09 mar 2012

listki są, a pąki kwiatowe gdzie?