Na szczęście perisy nie wymarzają u mnie, te dwa bez kwiatów ponoć tak mają, że nie kwitną, co właściwie mnie cieszy bo ładnie wyglądają i nie ma pracy przy wycinaniu przekwitniętych
Dosyć podrośniętą kulę, taką 3 letnią wsadziłam do dołka i podsadziłam małymi bukszpanami, żeby ja powiększyć, od tego momentu rośnie około 7 lat, przycinana co najmniej 2 razy w sezonie
Oleandra jeszcze przytrzymaj tak ze 2 tygodnie, on znosi przymrozki do - 5 stopni wprawdzie, ale po zimie trochę pewnie osłabiony jest. Mieszkamy w podobnej strefie, poczekaj na hasło, dam znać jak swoje wystawię Możesz go teraz zacząć intensywniej podlewać, wietrz też piwnicę, niech pooddycha świeżym powietrzem. Dbaj o to żeby nie było za ciepło i sucho w piwnicy, bo może dopaść go przędziorek. Ja wszystko co mam w garażu wietrzę codziennie
Zapraszam ponownie
Witaj Ewa, ja również oglądam Twój ogródek i nie napisze nic nowego, cudowne róże, Laguna wpisana na moją listę Podobnie jak Tuscany A M. faktycznie złota rączka pozazdrościć, pozazdrościć
Będę wpadała częściej, bo bardzo mi się u Ciebie podoba