Pogoda ciągle średnio wiosenna, wilgotno, pochmurno, słoneczka nie widać, ale ma się poprawić
W sobotę wpuściłam wiosnę na parapet w kuchni i kupiłam fiołki rogate i bratki, oczywiście jeszcze nie zdążyłam ich posadzić, ale pewnie wkrótce.., w ten weekend..?
no to u ciebie już bardzo wiosennie te fiołki rogate cudowne a bratki z czym komponujesz?
czy na parapecie jest też lawenda?
pogoda u mnie podobna
Irenko bratki będą chyba solo, albo połączę je z białymi, nie było jak te kupowałam. One za długo nie pociągną bo nie lubią jak jest gorąco. Na parapecie moje ulubione zioło rozmaryn
Ładnie zagęszczony ten Twój rozmaryn. Mój od kilku dni stoi na balkonie, trochę przez zimę wybujały mu nowe przyrosty, Część przycięłam i zużyłam jako przyprawę
no to u ciebie już bardzo wiosennie te fiołki rogate cudowne a bratki z czym komponujesz?
czy na parapecie jest też lawenda?
pogoda u mnie podobna
Irenko bratki będą chyba solo, albo połączę je z białymi, nie było jak te kupowałam. One za długo nie pociągną bo nie lubią jak jest gorąco. Na parapecie moje ulubione zioło rozmaryn
no tak, zrobiłam się w konia, ale z daleka są podobne
białe łądnie pasują do tych kolorków, ale w środek coś można wcisnąć wyższego
znalazłam jeszcze coś u ciebie co mam, tę różę Gordon Thomas i to co zapragnęłam, piwonię drzewiastą czy ją dzielisz, czy ich się nie dzieli?
Ładnie zagęszczony ten Twój rozmaryn. Mój od kilku dni stoi na balkonie, trochę przez zimę wybujały mu nowe przyrosty, Część przycięłam i zużyłam jako przyprawę
Witaj Basiu
Rozmaryn ładny jest bo niedawno go kupiłam Jako przyprawa jest doskonały, też lubię bardzo i dlatego jak zużyję to kupuję nowy.