Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ewy :)

Ogród Ewy :)

Eve 13:45, 29 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
No i doczytałam i co! nowe chciejstwa z tego się wyłaniają
ale wszytko co u ciebie kwitnie podziwiam pewnie migdałek zaraz da czadu!

No to chciejstwo coraz bardziej mi pasuje

Migdałek już tuż tuż
Eve 13:48, 29 kwi 2013

Evchen napisał(a)
Piękny ma ten odcień różu I kwiaty też śliczne - półpełne, o lekko powywijanych listkach Chciałam ją dać nad pergolę przy wejściu do ogrodu, ale z tego co widzę, jest raczej mocno ekspansywna
Chyba najpiękniej wygląda właśnie na takiej kratownicy jak pokazałaś Będę ją podziwiać u siebie, no chyba, że mocno pokombinuję i znajdę dla niej miejsce To jedna z niewielu róż, które mocno zapadły w mojej pamięci , obok Edenki, New Daw i Giardiny..

Możesz ja dać nad pergolę, ale musisz ją od samego początku przyginać i przypinać, to ją ujarzmisz

Edenka tez cudna, mam ją ale chyba miejsce ej nie pasuje, ma teraz bidula tylko jeden pęd, pogadałam z nią jak nie wystartuje w tym roku to albo ja przesadzę albo... no ona już wie co
Madzenka 20:47, 29 kwi 2013

Evo wszystko poczytałam i jestem ciekawa kolejnych odsłon Twojego ogrodu.
Moje ciemierniki rosną w kwaśnej ziemi.... Koło rh i magnoli.... Nie ścinam liśći.... I kwitną w marcu/kwietniu. W tym roku szalały - pierwszy sezon u mnie zimowały.
Silver dollar.... Hm musiałabym g na żywo zobaczyć, bo to co mi się podoba w ciemiernikach to ciemnozielone liście...
Evchen 21:48, 29 kwi 2013

Eve napisał(a)

Możesz ja dać nad pergolę, ale musisz ją od samego początku przyginać i przypinać, to ją ujarzmisz

Edenka tez cudna, mam ją ale chyba miejsce ej nie pasuje, ma teraz bidula tylko jeden pęd, pogadałam z nią jak nie wystartuje w tym roku to albo ja przesadzę albo... no ona już wie co

Edenki z Edenu nie wygonisz chyba?... Ania DS pisała kiedyś o Edence, że kapryśna z niej piękność... ale jak już się zdecyduje, to podbija serca wszystkich
Evchen 21:48, 29 kwi 2013

Dubelek
monteverde 00:24, 30 kwi 2013

Ewa poczytałam zaległości i pozdrawiam serdecznie, a Cinderella zawsze mi się podobała tylko za duża do moich ogrodów, pozdrawiam
Eve 13:28, 03 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Evo wszystko poczytałam i jestem ciekawa kolejnych odsłon Twojego ogrodu.
Moje ciemierniki rosną w kwaśnej ziemi.... Koło rh i magnoli.... Nie ścinam liśći.... I kwitną w marcu/kwietniu. W tym roku szalały - pierwszy sezon u mnie zimowały.
Silver dollar.... Hm musiałabym g na żywo zobaczyć, bo to co mi się podoba w ciemiernikach to ciemnozielone liście...

No i popatrz, literatura sobie, a my i nasze ciemierniki sobie

Silver Dollar ma liście do lawendy No i można mu zrobić stanowisko zgodne z literaturą
Eve 13:29, 03 maj 2013

Evchen napisał(a)

Edenki z Edenu nie wygonisz chyba?... Ania DS pisała kiedyś o Edence, że kapryśna z niej piękność... ale jak już się zdecyduje, to podbija serca wszystkich

No pogadałam z nią, mam nadzieję, że przyłoży się w tym roku
Eve 13:30, 03 maj 2013

monteverde napisał(a)
Ewa poczytałam zaległości i pozdrawiam serdecznie, a Cinderella zawsze mi się podobała tylko za duża do moich ogrodów, pozdrawiam

Witaj Miło mi Cię znowu gościć

Cinderellę, tak jak wszystkie róże można ciąć i ją ujarzmić
Milka 13:34, 03 maj 2013

Dzięki za piewrszą rózyczkę
moje piwonie drzewiaste maja po 1 pąku, kwiaty maja byc białe i fioletowe, zobaczymy
leje nadal, masakra!