Irenko ja szukam szarych, ale te co mnie powaliły wyglądem ( i w dobrej cenie) już nie ma szarych są tylko czarne
I ja musze mieć takie geometryczne bo mnie znow Justynka obsztorcuje, że do mojego stylu domu nie pasuje
Boćku podaj mi na prive do jakiej ceny moźesz kupic. Widziałam kilka fajnych kompletów w necie w kolorze brązowym. Napisz w jakim stylu szukasz? Podeśle ci lonki, zawsze możesz sobie na allegro obserować ceny. Jesienia na pewno w sklepach będą w dobrych cenach ale w necie niekoniecznie. Tańsze bywają raczej te najdroższe zestawy poza mim zasiegiem finansowym np. Z 10 tys na 7 ... Ale jak coś kosztuje 1000 zł to już niekoniecznie obniżą.
Co do mebli to dostałaś katalog Obi? Tam jest ich dużo, ale ceny niektóre są zabójcze
A co do życzeń - w sumie dobry pomysł - na razie klikam w tym dziale oznacz wątki jako przeczytane, bo pewnie z nowych rzeczy to tylko życzenia - Ty tez tak zrób
Sebku widziałam tylko chciałabym trochę niestandardowy zestaw wypoczynkowy kupić a w OBI takich nie ma. Poza tym muszę obejrzeć z jakiego materialu wykonane, bo czasami nawet w obi jest przepaść jakościowa pomiędzy różnymi zestawami. Podjadę zobaczyć bo sie sezon zaczyna pewnie coś nowego sie pojawi.
No z jakością trzeba uważać... Ja kupiłam komplet mebli w tamtym roku w tesco...za niecały 1000zł.
Po większym deszczu rdzawa woda wypływała z nóżek, a i zakończenia splotów nienajlepiej zrobione.
Takie meble mogą zimą stać pod chmurką, a ja swoje musiałam schować
Sąsiedzi mają szare do obiadu...w sensie stół i cztery fotele. Kupione chyba właśnie w obi....lepsza jakość i nie były mocno drogie.
No z jakością trzeba uważać... Ja kupiłam komplet mebli w tamtym roku w tesco...za niecały 1000zł.
Po większym deszczu rdzawa woda wypływała z nóżek, a i zakończenia splotów nienajlepiej zrobione.
Takie meble mogą zimą stać pod chmurką, a ja swoje musiałam schować
Sąsiedzi mają szare do obiadu...w sensie stół i cztery fotele. Kupione chyba właśnie w obi....lepsza jakość i nie były mocno drogie.
Właśnie o tym mówie. Już jedne meble wygladającena solidne w firmie na J kupiłam i mi sie po zimie szczebelki wyłamują. Niezawodne były meble ogrodowe z IKEA, stały zima na tarasie i tylko je olejowałam wiosną.
O mebelki wybieracie, fajnie. Godzine mnie nie było a tu tyle stronek
Złożyłam zamówienie w sklepach internetowych żurawki, trawki, konwalnik, goździki, dzwoneczki hihih
na dziś wystarczy wydawania forsy
A ja takie drzewa szpalerowe pierwszy raz w Holandii właśnie zobaczyłam i przyznam, że zrobiły na mnie okropne wrażenie. Miałam tylko jedno skojarzenie - kto i po co ukrzyzował drzewa? Faktycznie lepiej wyglądają jak już liście mają, ale takie łyse, rozpięte na tych stelażach bardzo mnie przygnębiły. Ale co kto lubi. No i na tego typu zakupy to na pewno lepiej do Holandii przyjechać bo tu takie drzewa są bardzo popularne. Taki 2m platan formowany w szpaler w szkólce kosztuje ok.50 euro. Jak kupisz więcej to zazwyczaj dostajesz upust. To jednak nie 600 euro!!!! Podsyłam Ci link: https://www.bomenenzo.nl/bomen/Leibomen
Rzeczywiście bardzo tanie. W ofercie, którą widział mój M. ceny również zaczynały się od 50 Euro, tylko, że im miały grubszy pień i były wyższe takie 3-4 metry i rozpościerały się na kilku poziomach, kosztowały niestety od 450 Euro w zwyż Te za 50 Euro niestety nie sa takie piękne jak na zdjęciach. To małe drzewko z odnogami po 30 cm w bok. Ja kierowałam się wielkościami, któr robią szybki efekt. Widziałam, że Marzenka u siebie nie ma maluszków, tylko te na szpalery już są okazami