Tak to z rodzicami jest, zawsze martwią się o swoje pociechy ale już wszystko dobrze i przy okazji kawał pracy zrobiłaś, a koncertu żab tylko zazdrościć
musi być pięknie z tymi kulami, też chyba się skuszę jakie światło?
u nas leje i zimno, ale ja zaraz idę sadzić!
Ja wczoraj czekalam na deszcz i sie doczekalam paru kropli.Dopije kawe i ide podlewac.
Wspolczuje stresu z matura.
Ocia jeśli przestanie lać to zrobię foty. Bardzo fajne te solary, dodaly mojemy ogrodowi to coś co mu brakowało i mimo, że je dopiero po 19 zamontowalam to już o zmroku mi świeciły....
Marzena to pokazuj szybciutkote kule świetlne.Jak wrażenia?fajne są,ładnie świecą? zdaj relacje proszę Pisałam już w tamtym roku że mi się podobają ale cena ponad 400zł za sztukę mnie zestopowała
Ania te oryginalne są na zdjęciach zajefajne. Ae powiem Ci, ze o zmroku te za 49 zł identycznie wyglądaly. Ja uciełam te czarne rurki o połowę i mocno wbiłam w ziemię, tak więc same kulki widać
nie jest to taki plastki jak w donicach elho tylko minimalnie przeźroczysty ale musi taki być aby świeciło
Za tę cenę bardoz mi sie podobają . Zrobie fotki jak tylko przestanie lać.
Byłam dzisiaj po bukszpany też zrobię fotki tak więc zamawiaj bo warto. Też im zrobie później zdjecia.
Witam...... u nas trytomy w ogrodach rosną ,kobiety na bazarku wyprzedają nadwyżki..... po prostu coś im u mnie nie pasuje ......
Rh roseum są śliczne
Ania wściekła jestem na te trytomy. Bo koniecznie chcialam żółte i tylko na allegro znalazłam. Przyjechaly kłącza a nie doniczki i myślę, że mi w tym roku nie zakwitną .... Ale zabepieczę je na zimę aby przetrwały do przyszlego roku.
Poczytałam u Poli o maturze, bidula, ale miałaś stres!!!
całe szczęście już ok i teraz jeszcze tylko wtorek trzymam kciuki
Irenko mialam stres chyba zdecydowanie większy niż przy moje maturze i strasznie było mi jej żal tak się bidua wystraszyła.
Ale wieczorkiem po odparowaniu ze stresu posadziłam swoje RH. Umocowałam lampy solarne, białe kulej jak u Oci79 i wieczorem siedzialam długo na tarasie na kanapach wsłuchani w rechot żab
Czekaliśmy na nadchodzący deszcz aby podlał ogród i sie nie doczekaliśmy ale rano cały czas pada...
Tak to z rodzicami jest, zawsze martwią się o swoje pociechy ale już wszystko dobrze i przy okazji kawał pracy zrobiłaś, a koncertu żab tylko zazdrościć
Irenko wiesz cos na temat stresu bo dwojkę dzieiciaków wychowałaś
Kule za tę cen fajne. Raczej trudno mówić że oświetlają miejsce, bardziej mówię o efekcie dekoracyjnym, takie fajne białe akcenty w ciemnym ogrodzie. Świetliki nocą Do bialych kanap, donic i podświetlonej białej ściany efekt był miodzio Siedziałam i się gapiłam jakbym co najmniej arcydzielo sztuki malarskiej oglądała. A rechot żab uwielbiam, siedzą w rowie melioracyjnym około 500 m od naszego domu więc słychać ich muzykę a nie drażnią nasileniem dźwięku
Witam...... u nas trytomy w ogrodach rosną ,kobiety na bazarku wyprzedają nadwyżki..... po prostu coś im u mnie nie pasuje ......
Rh roseum są śliczne
Ania wściekła jestem na te trytomy. Bo koniecznie chcialam żółte i tylko na allegro znalazłam. Przyjechaly kłącza a nie doniczki i myślę, że mi w tym roku nie zakwitną .... Ale zabepieczę je na zimę aby przetrwały do przyszlego roku.
Ja w ubiegłym roku wsadziłam 20 trytomy i 20 liatrii, a w tym roku tylko 4 liatrie wychodzą, a reszty nie widać!! a tak chiałąm kwitnące trytomy, kurcze, dużo mam strat!
Poczytałam u Poli o maturze, bidula, ale miałaś stres!!!
całe szczęście już ok i teraz jeszcze tylko wtorek trzymam kciuki
Irenko mialam stres chyba zdecydowanie większy niż przy moje maturze i strasznie było mi jej żal tak się bidua wystraszyła.
Ale wieczorkiem po odparowaniu ze stresu posadziłam swoje RH. Umocowałam lampy solarne, białe kulej jak u Oci79 i wieczorem siedzialam długo na tarasie na kanapach wsłuchani w rechot żab
Czekaliśmy na nadchodzący deszcz aby podlał ogród i sie nie doczekaliśmy ale rano cały czas pada...
Irenko wiesz cos na temat stresu bo dwojkę dzieiciaków wychowałaś
Kule za tę cen fajne. Raczej trudno mówić że oświetlają miejsce, bardziej mówię o efekcie dekoracyjnym, takie fajne białe akcenty w ciemnym ogrodzie. Świetliki nocą Do bialych kanap, donic i podświetlonej białej ściany efekt był miodzio Siedziałam i się gapiłam jakbym co najmniej arcydzielo sztuki malarskiej oglądała. A rechot żab uwielbiam, siedzą w rowie melioracyjnym około 500 m od naszego domu więc słychać ich muzykę a nie drażnią nasileniem dźwięku
Mogłabym tak siedzieć razem z tobą przy lampce wina klimatycznie
Irenko po pierwsze zapraszam!!! Może po spotkaniu u Bogdzi kontynuacja u mnie ????
Mi trytomy posadzone jesienią 15 szt wszystkie! wymarzły. Ale moja wina, wielka wina, ze ich nie zabepieczyłam Najpierw było tak ciepło w grudniu a potem o nich zapomniałam bo były jeszcze malutkie..... Jak już będą mialy kilka lat to nie są takie wrażliwe i wystraczyło kopczykowanie torfem podobnie jak róże i związywanie puropuszy z liści
Jesienia musze pustynnika posadzić tylko muszę mu dobre miejsce znaleźć bo wody nie lubi....