a lampy cudnie wyglądają, zrób fotkę nocą, bo taki ekule marzą mi się od ponad roku, ale za solarami nie przepadam....ciekawa jestem i efektu i jakości światła
Witam...... u nas trytomy w ogrodach rosną ,kobiety na bazarku wyprzedają nadwyżki..... po prostu coś im u mnie nie pasuje ......
Rh roseum są śliczne
Ania wściekła jestem na te trytomy. Bo koniecznie chcialam żółte i tylko na allegro znalazłam. Przyjechaly kłącza a nie doniczki i myślę, że mi w tym roku nie zakwitną .... Ale zabepieczę je na zimę aby przetrwały do przyszlego roku.
Ja w ubiegłym roku wsadziłam 20 trytomy i 20 liatrii, a w tym roku tylko 4 liatrie wychodzą, a reszty nie widać!! a tak chiałąm kwitnące trytomy, kurcze, dużo mam strat!
Wg książek trytomy strefa 8....czyli teoretycznie w Polsce nie maja szans..
Liatry u mnie rosną i nie narzekają...... miałam te fioletowe, w tym roku dosadziłam białe i obawiam się, że te niebieskie mi sięwysiały po połowie ogrodu.....przynajmniej mi wygląda, że to one..... Bo gdzieś w ich rejonie. Ja tam odróżniam 30% moich nasadzeń dopiero jak zakwitnie Liatra nie powinna była Ci wymarznać...może coś jej zaległo????
Marzenko jak wstawisz ten swój skalniak to daj mi znac, bo ja ostatnio mało biegam po wątkach.... a najlepiej wstaw foto również do mnie I od razu jakie kolory Cię interesują???