Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 22:31, 31 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ja też żałuję, ale będziemy chociaż miały relację
szkoda, że masz te weekendy przez firmę zajęte, bo faktycznie to spotkanie ze znajomymi nieźle ci się opóźnia; a na pewno olbrzymie zmiany u ciebie do ogladania
wiesz, wydaje mi się to normalne, że czasami człowiek sobie odpuści z robota w ogrodzie, no bo ile można z wężem biegać; może popada, to mnie łatwiej będzie chwasty wyrywać; a jeśli się ochłodzi, to zajmę sie trochę domem, bo jak jestem w ogrodzie, to dom stoi odłogiem

Irenko część znajomych wieczorem też będzie a II część za tydzień

E, to nie jest źle, relaks też ci potrzebny a i pochwały dla ambitnej ogrodniczki też
GabiK 22:32, 31 maj 2012

Szamotowy. naturalny. Taki kremowo, szaro, beż. Są dość nietypowe. Jak dadzą się obsadzić to pokażę.
Madzenka 22:35, 31 maj 2012

GabiK napisał(a)
Szamotowy. naturalny. Taki kremowo, szaro, beż. Są dość nietypowe. Jak dadzą się obsadzić to pokażę.

Gabi to obsadzaj i pokazuj. Bo ja zachorowalam na takie grafitowe ktore wyglądają na ceramiczne a są z jakiegoś dziwnego tworzywa, że są lekkie... Ale szt kosztuje 290 zl i już nie kupiję, bo rzesadzam z wydatkami, omijam to centrum ogrodnicze...
ana_art 22:37, 31 maj 2012

GabiK napisał(a)

a to pech... te donice pewnie takie jak moje, bo innych szamotowych chyba nie widzialam. Powiem tylko ze w ubiegłym roku jak je zamawiałam to też byly pobite. Na szczęście kurier był znajomy, zadzwoniłam i spisaliśmy protokół, a firma dosłała mi drugie. W tym roku byly tak zabezpieczone że ochocho
Na marginesie 'koneweczkę' kupiłam
GabiK 22:39, 31 maj 2012

To pewnie z włókna szklanego. Danusia przed wejściem ma takie wyglądające na żeliwne. Ktoś takie kupił niedawno. Nie wiem w którym wątku. Trzeba będzie notes prowadzić, co kto ma.
stychaz 22:40, 31 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Gabi to obsadzaj i pokazuj. Bo ja zachorowalam na takie grafitowe ktore wyglądają na ceramiczne a są z jakiegoś dziwnego tworzywa, że są lekkie... Ale szt kosztuje 290 zl i już nie kupiję, bo rzesadzam z wydatkami, omijam to centrum ogrodnicze...

Gabik podpisuję się pod Marzeną. Obsadzaj i pokazuj ! a co planujesz w takich szamotach?
GabiK 22:42, 31 maj 2012

Dzięki Aniu.
Zabezpieczyli tak sobie. Pudło wypchane skrawkami papieru, a w nim luzem doniczki.
Napisałam maila. Reklamacji pewnie nie uznają, ale może zaczną bardziej uważać.
GabiK 22:45, 31 maj 2012

W niedzielę pewnie obsadzę. Bo w sobotę Danusia i potem na wesele idziemy.
ana_art 22:45, 31 maj 2012

tak, tak to włókno szklane, też je podziwiałam i u Danusi i na targach. Znalazłam na allegro, chciałam kupić, ale Danusia mi powiedziała, że te jej w miare nowe zaczeły się rozsypywać a ja już prawie kliknełam 'kup teraz' Byłam tak na nie napalona, że pomyslałam trudno bedą na 2 lata, ale potem poszłam po rozum do głowy i kupilam znowu szamotowe
GabiK 22:47, 31 maj 2012

To się nie powinno tak szybko rozpadać. Jakiś bubel. Jestem ciekawa, ile wytrzymają moje stalowe. Pewnie plastik najtrwalszy.