Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 21:58, 13 sie 2012

Enya73 napisał(a)

No piękne takie widoki i kanapa też nieźle usytuowana. Posiedziałabym sobie u Ciebie i kawki dobrej bym się napiłaStrasznie mi się podoba ta dbałość o szczegóły w Twoim ogrodzie

Enya zapraszam

Ech, tak przejeżdżając w drodze powrotnej przez okolice Wrocka myślałam o Twoim wyjątkowym domku i cudownym ogrodzie. Rozmawialiśmy z M na ten temat, jakie ciekawe macie tam rozwiązania.
Fajnie byłoby kiedyś się poznać. Mam nadzieję, że u Kapiasów będzie ku temu okazja
A propos na Twój post odpisałam u mnie w wątku

Enya u Kapisów będę Chciałam napisać w jakim przypadku tylko bym nie dojechała, ale jestem przesądna a dzisiaj 13-ty ...
Dom ma nietypowe rozwiązania ale więcej bym się na takie rewolucje z M nie porwała....
Madzenka 22:00, 13 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Justynka bo to nietypowa okrywowa jest, skoro się tyle cofnęłaś to wiesz, ze Aspirin Rose z Rosarium Trochę rośnie bardziej pionowo niż fairy ale na boki również. Do tych bukszpanów mi sie podoba i różowe w przyszłym roku chyba wyeksmituję. Bo już dwa kolory to za dużo....

Dzieci są mądre i szybko się uczą

uffff ... ... bo wizja czołgania się do 464 strony omal mnie nie zabiła ... teraz patrzę i lubię tu te różowe ...

Iza te różowe kupowane w obi, rachityczne. Kupowane tego samego dnia co Twoje surfinie w obi i ominięta golden celbration
stychaz 22:02, 13 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Justynka bo to nietypowa okrywowa jest, skoro się tyle cofnęłaś to wiesz, ze Aspirin Rose z Rosarium Trochę rośnie bardziej pionowo niż fairy ale na boki również. Do tych bukszpanów mi sie podoba i różowe w przyszłym roku chyba wyeksmituję. Bo już dwa kolory to za dużo....

Dzieci są mądre i szybko się uczą

uffff ... ... bo wizja czołgania się do 464 strony omal mnie nie zabiła ... teraz patrzę i lubię tu te różowe ...

Mi to połączenie różowych fairy, które rosną niżej z białymi, które górują właśnie się podoba. Chyba, że różowe fairy zamienisz na białe. Czy Aspirin pachnie?
Ginger 22:05, 13 sie 2012

Madżenkooooooo , pięknie !!!!!!!!!!!! Jak wszystko rośnie !!!!!!!! Za rok płot roślinki rozsadzą i przejdą do sąsiada
Madzenka 22:05, 13 sie 2012

Aspirin raczej nie pachnie, ale jutro powącham.
Justynka jeszcze nie wiem gdzie przesadzę fairy , ale brakuje mi różowych w innym miejscu. Pomyślę przez zimę. Teraz sobie kwitną i jest łądnie, a za rok będzie wszystko większe. Myślę o jakichś liściach biało-zielonych. Mam miniaturowe hosty, które źle posadziłam też są do eksmisji Może się zamienią miejscami?
Myslę, mam jeszcze czas
Madzenka 22:07, 13 sie 2012

Ginger napisał(a)
Madżenkooooooo , pięknie !!!!!!!!!!!! Jak wszystko rośnie !!!!!!!! Za rok płot roślinki rozsadzą i przejdą do sąsiada

A sąsiad nie lubi liściastych Więc je wytnie

Jak będą wychodzić to będę na ogrodowisku rozdawać
Ginger 22:12, 13 sie 2012

Co za sąsiad !!!!!! hmmmmm w sumie ja też liściastych nie lubiłam , a teraz przez Was kupuje same liściaste
Madzenka 22:15, 13 sie 2012

Ginger napisał(a)
Co za sąsiad !!!!!! hmmmmm w sumie ja też liściastych nie lubiłam , a teraz przez Was kupuje same liściaste

Sąsiad tylko przy płocie nie lubi liściastych
Ginger w dobrym kierunku zmierzasz
Ginger 22:16, 13 sie 2012

Jutro jadę do szkółki zobaczyć czy mają Twoją wielką ciemną trawę ,jeżeli tak na pewno kupię.
stychaz 22:16, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Aspirin raczej nie pachnie, ale jutro powącham.
Justynka jeszcze nie wiem gdzie przesadzę fairy , ale brakuje mi różowych w innym miejscu. Pomyślę przez zimę. Teraz sobie kwitną i jest łądnie, a za rok będzie wszystko większe. Myślę o jakichś liściach biało-zielonych. Mam miniaturowe hosty, które źle posadziłam też są do eksmisji Może się zamienią miejscami?
Myslę, mam jeszcze czas

Oczywiście, że masz czas Ja próbuję stopować i mówić sobie, zobaczę w przyszłym sezonie jak to będzie wyglądało, może wtedy przesadzę....i tak se mówię a potem w pierwszy dzień urlopu pędzę do ZC