Enya u Kapisów będę Chciałam napisać w jakim przypadku tylko bym nie dojechała, ale jestem przesądna a dzisiaj 13-ty ...
Dom ma nietypowe rozwiązania ale więcej bym się na takie rewolucje z M nie porwała....
Justynka bo to nietypowa okrywowa jest, skoro się tyle cofnęłaś to wiesz, ze Aspirin Rose z Rosarium Trochę rośnie bardziej pionowo niż fairy ale na boki również. Do tych bukszpanów mi sie podoba i różowe w przyszłym roku chyba wyeksmituję. Bo już dwa kolory to za dużo....
Dzieci są mądre i szybko się uczą
uffff ... ... bo wizja czołgania się do 464 strony omal mnie nie zabiła ... teraz patrzę i lubię tu te różowe ...
Iza te różowe kupowane w obi, rachityczne. Kupowane tego samego dnia co Twoje surfinie w obi i ominięta golden celbration
Justynka bo to nietypowa okrywowa jest, skoro się tyle cofnęłaś to wiesz, ze Aspirin Rose z Rosarium Trochę rośnie bardziej pionowo niż fairy ale na boki również. Do tych bukszpanów mi sie podoba i różowe w przyszłym roku chyba wyeksmituję. Bo już dwa kolory to za dużo....
Dzieci są mądre i szybko się uczą
uffff ... ... bo wizja czołgania się do 464 strony omal mnie nie zabiła ... teraz patrzę i lubię tu te różowe ...
Mi to połączenie różowych fairy, które rosną niżej z białymi, które górują właśnie się podoba. Chyba, że różowe fairy zamienisz na białe. Czy Aspirin pachnie?
Aspirin raczej nie pachnie, ale jutro powącham.
Justynka jeszcze nie wiem gdzie przesadzę fairy , ale brakuje mi różowych w innym miejscu. Pomyślę przez zimę. Teraz sobie kwitną i jest łądnie, a za rok będzie wszystko większe. Myślę o jakichś liściach biało-zielonych. Mam miniaturowe hosty, które źle posadziłam też są do eksmisji Może się zamienią miejscami?
Myslę, mam jeszcze czas
Aspirin raczej nie pachnie, ale jutro powącham.
Justynka jeszcze nie wiem gdzie przesadzę fairy , ale brakuje mi różowych w innym miejscu. Pomyślę przez zimę. Teraz sobie kwitną i jest łądnie, a za rok będzie wszystko większe. Myślę o jakichś liściach biało-zielonych. Mam miniaturowe hosty, które źle posadziłam też są do eksmisji Może się zamienią miejscami?
Myslę, mam jeszcze czas
Oczywiście, że masz czas Ja próbuję stopować i mówić sobie, zobaczę w przyszłym sezonie jak to będzie wyglądało, może wtedy przesadzę....i tak se mówię a potem w pierwszy dzień urlopu pędzę do ZC