Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 23:23, 13 sie 2012

kasik778 napisał(a)

Hebe niech sobie wymarzają. I tak bedę je co roku sadzić. Takie kuleczki uwielbiam

Marzenko przywitam się, bo pierwszy raz u ciebie piszę, natomiast z wypiekami śledzę twoje działania ogródkowe, obiecałam sobie, że przeczytam całość, więc jestem na stronie trzysta którejś

ogródek piękny, zawsze mi się zadbane i geometryczne podobały, swój usiłuję do takiego stanu doprowadzić

hebe u siebie mam, jak przykryjesz kopczykiem liści to nie wymarznie

Kasik witam i cieszę sę, że zagladasz
Pooglądaj tylko pismo obrazkowe, to będziesz widziala jak szybko się ogród zmienił ! Zajrzę zaraz do Cię
grupa_trzyma... 23:26, 13 sie 2012

Madżenka! A gdzie Ty hebe masz, bo ja nie widziałam. Zagapiłam się na te wszystkie kulki i kuleczki i przeoczyłam hebe a piękne jest, choć małe.
Madzenka 23:28, 13 sie 2012

Bogda napisał(a)
o Matusiu Droga jaki ogród!!!wracam do swojego ugoru i sobie ciuchutko tylko popłaczę

Bogda zaczynam od Ciebie, bo ja tak rok temu płakałam. Specjalnie dla Ciebie w długi weekend dam foty do metamorfoz, tylko muszę aktualne ujęcia z góry zrobić
Daj mi tylko kawalek Twojej ziemi to będzie z z 200% mojego ogrodu . Moja droga nie da się od razu takiego wielkiego ogrodu. Za kaźdym razem piszę Ci, że za dwa lata jak znów spojrzysz na swoje zdjęcia to sama nie będziesz wierzyła jak to wyglądało kiedyś!!!! A jak twoje szkółki rozsad się rozrosną to będzie miodzio.
O vertigo pamiętam teraz w weekend nie wyjeżdżamy. Jeśli pod koniec sierpnia nie będę jechała nad morze to moźe to pocztą prześlę
A przyszłej jesieni liliowce obiecuję i może zebrinusy. Zobaczymy jak się rozrosną
Madzenka 23:29, 13 sie 2012

JulkAd napisał(a)
No pięknie jest u Ciebie, pięknie, ach napatrzeć się nie mogę. Nie żałuję, że tyle czekałam na te zdjęcia, bo teraz jak wisienka na torcie

Cieszę się , źe Ci się podoba
Madzenka 23:30, 13 sie 2012

Sebek napisał(a)
Teraz to ja się wcale Ci nie dziwię czemu tak bardzo chciałaś wkleić zdjęcia - ale u Ciebie bujnie!!! Minęły prawie dwa miesiące od wizyty, a ja ogrodu nie poznałem

Sebku sama się dziwię, że tak obficie bujnęło aż się boję jak założę nawadnianie normalnie za płot wyjdę
Sebek 23:33, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Teraz to ja się wcale Ci nie dziwię czemu tak bardzo chciałaś wkleić zdjęcia - ale u Ciebie bujnie!!! Minęły prawie dwa miesiące od wizyty, a ja ogrodu nie poznałem

Sebku sama się dziwię, że tak obficie bujnęło aż się boję jak założę nawadnianie normalnie za płot wyjdę

Tiaaaaa - ciekawe jak z domu wyjdziesz Ale przynajmniej wiadomo jaki prezent kiedyś dostaniesz - MACZETĘ
Madzenka 23:37, 13 sie 2012

arcobaleno napisał(a)
JaCięęęęęęęęę ) Jaką mnogość cudowną Ty masz w swoim ogrodzie ! Ile kwiatów pięknych ! Baaardzo się mnie podoba

Arcobaleno no wlaśnie ja tak nie typowo, niby chcę nowocześnie i geometrycznie ale kwieciście
Madzenka 23:40, 13 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Madżenka, no Ty jak walniesz, to od razu z grubej rury Widoki z tarasu miodzio - niezależnie od kierunku patrzenia, rabaty miodzio, rośliny miodzio, sam taras miodzio i...... tylko ten Tytus coś niezadowolniony
Dla takich widoków warto było przeczekać to całe zamieszanie z przeglądarkami, wgrywaniem i inną taką czarną dla mnie magią

Aguś a mi się u Ciebie podoba tak uporządkownie. I już będę myśleć zimą coby tu przemeblować
Zamierzam trzy trzmielinki gdzieś skopiować Na razie chyba do donicy a wiosną gdzieś w ogrodzie
Tytus zaaaawsze zadowolony. Wystarczy, źe rękawiczki zakładam do pracy w ogrodzie od razu gotowy do pomocy Zawsze za mną chodzi i kontroluje co robię
Matka 23:41, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

o Matusiu Droga jaki ogród!!!wracam do swojego ugoru i sobie ciuchutko tylko popłaczę

Bogda zaczynam od Ciebie, bo ja tak rok temu płakałam. Specjalnie dla Ciebie w długi weekend dam foty do metamorfoz, tylko muszę aktualne ujęcia z góry zrobić
Daj mi tylko kawalek Twojej ziemi to będzie z z 200% mojego ogrodu . Moja droga nie da się od razu takiego wielkiego ogrodu. Za kaźdym razem piszę Ci, że za dwa lata jak znów spojrzysz na swoje zdjęcia to sama nie będziesz wierzyła jak to wyglądało kiedyś!!!! A jak twoje szkółki rozsad się rozrosną to będzie miodzio.
O vertigo pamiętam teraz w weekend nie wyjeżdżamy. Jeśli pod koniec sierpnia nie będę jechała nad morze to moźe to pocztą prześlę
A przyszłej jesieni liliowce obiecuję i może zebrinusy. Zobaczymy jak się rozrosną

ok, pokaż te przemianymoże przestanę chlipać

Za Zebrinuski i vertigo już całuję w nózie

w następną sobotę idę na weselicho-ale w niedzielkę jakby cóś to kawka?
Madzenka 23:42, 13 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Madżenka! A gdzie Ty hebe masz, bo ja nie widziałam. Zagapiłam się na te wszystkie kulki i kuleczki i przeoczyłam hebe a piękne jest, choć małe.

Hebe mam w dwoch miejscach: pod słynną już vertigo chyba z 12 szt i za bukszpanami 9 szt kolo lime marmelade . Zrobię zdjęcia tylko muszę jeszcze hakone posadzić zamiast host.....