marzenko a jak się sprawdza ta róża okrywowa Aspirin? ja mam teraz The Fairy bo taką mi polecono, ale jeszcze planuję zrobić dwie obwódki z róży okrywowych, który gatunek bardziej ci się podoba?
Róźe mają zupełnie inny pokrój. Rózowa bardziej się rozrasat na boki i ma więcej kwiatów. Baaardzo obficie kwitnie. Aspirin troszeczkę bardziej pionowa ale ma większe kwiaty obie piękne
Karol faktycznie dzisiaj obejrzałam sobie zdjęcia z wiosny i teraz to różnica jest kolosalna! Ale dzisiaj patrzyłam krytycznym okiem na ogród i czeka mnie jeszcze mnóstwo zmian. Są takie miejsca, które mi się nie podobają
Kasik nie drażnię się. Widze, źe jedna wiśnia do przesadzenia, miskanty nierowno posadzone. Zakątek z pieciornikami i łilakami nie ten teges.... Przy tarasie kuchennym wyszedł mi misz masz do poprawy... Hortensje me &you do wymiany.... Rabata frontowa z piwoniami do przeróbki. Jesienią bedę przesadzać aby w przyszlym roku bylo pięknie złotokap brzydki... A kanny u mnie nie pasują.... Zatem trochę mam do poprawy
Tylko mam nadzieję, że nie będziesz kolejnym przykładem prawdziwości powiedzenia, że lepsze jest wrogiem dobrego? Właśnie chciałam Ci napisac, że Twój ogród jest przykładem udanego połączenia nowoczesnej, do bólu konsekwentnej koncepcji, z pewną jednak nutą szaleństwa, co czyni ogród przyjaznym, a nie tylko pozostawia właściciela z obrazem do patrzenia, zimnym jak nos zdrowego wyżła. I mam nadzieję, że nie wyplenisz tego szaleństwa w przypływie...szaleństwa