Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Wieloszka 08:03, 16 mar 2012

Karolina, to przyjeżdżaj do nas - u nas w weekend 19 stopni!!!
coli 08:04, 16 mar 2012

Trochę za daleko niestety
abiko 09:24, 16 mar 2012

Wieloszko, ale macie fajne zdjęcie Faktycznie jak siostry Hmm transport z Wrocławia by się jakoś załatwił, tylko ktoś musi mi te bukszpany wybrac;P
Wieloszka 09:30, 16 mar 2012

Abiko, a tak na poważnie - jeśli tylko załatwisz transport, to nie ma problemu - jadę i wybieram dla Ciebie
Sebek 09:45, 16 mar 2012

No kurcze z tym transportem...Ale fajnie, że przez neta sprzedaje, bo może się skuszę
abiko 09:54, 16 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
Abiko, a tak na poważnie - jeśli tylko załatwisz transport, to nie ma problemu - jadę i wybieram dla Ciebie
Serio..? dobra to ja podpytam kiedy mogę miec transport z Wrocławia Nie, no byłoby super Takie duże to mi od razu załatwią obwódke do warzywniaka i przedogródka.
Wieloszka 10:22, 16 mar 2012

Abiko, serio serio . A w razie czego pisz u mnie, bo teraz zaśmiecamy wątek Marzence
Milka 10:53, 16 mar 2012

Wieloszka napisał(a)

super dziewczyny z was

a ja widzę najprawdziwsze kulki!!!

Dziewczyny, Marzenka wygląda dokładnie tak, jak ją sobie wyobrażałam! Nie wierzcie jej nigdy więcej, że to photoshop albo inne sztuczki - ona jest naprawdę super babeczką!

Irenko, ewidentnie ktoś próbował zrobić z paru bukszpaników kulki, a z paru innych malutkie stożki, ale nie wiem, czy nie za szybko na cięcie, bo cała góra tych kulek była jakaś poobsychana - nie wyglądało to dobrze... Myślę, że sama lepiej je przytniesz. A dojazdem się nie martw. Zapakują na przyczepkę małego traktorka i dowiozą do asfaltu.

obie jesteście super

to fajnie, że dowiozą, bo umówiłam się z p. Tomczakiem na niedzielę. Ale on podał nazwę Krakowiany, 3 km od Łoziny, a tu słyszę nową nazwę Zaprężyn.

jeszcze nie cięłąm bukszpanów, dopiero na jałowcach trenuję, ale lubię wyzwania, więc będę ciąć; zawsze przecież odrosną, jak włosy i nie będzie widać, jak coś spartolę
ircia 17:16, 16 mar 2012

Fajna wyprawa - nie dosyć, że dorodne i tanie bukszpany, to jeszcze ekscytujące spotkanie ogrodniczek
Madzenka 19:18, 16 mar 2012

Agnieszko nie zaśmiecacie wątku chętnie pojedziemy wybrać bukszpany dlaAbiko i może Sebek się zdecyduje, to pewnie i Anula się dołączy
Dzisiaj te dwadzieścia kulek przycięłam. Trochę nieregularnie są. Wiem, że na cięcie za wcześnie ale opanować się nie mogłam ..... Jutro obiecuję zdjęcia.