W źyciu nie dostaniesz nakazu eksmisji!!! Zstaniesz przysposobiona do ogrodu
Zaglądaj i klikaj ile chcesz a masz szansę choć na malutki ogródek w doniczkach na balkonie???
lecą te setki szybciej niż ja to ogarniam ... to życzę kolejnych i buziak posyłam bo dalej na małżowskim sprzęcie działam a on ma inne pojęcie piękna i u niego obrazki zupełnie nie okolicznościowe
A z małżowskiego sprzetu stateczek ???
A co u Ciebie tak cichutko??? Idę szumu trochę zrobić
Witam Marzenko,też podglądam od jakiegoś czasu Twój i inne ogrody i jestem pod wrażeniem.
Przepraszam,że tak bez zaproszenia.Ale jak zaczęłam oglądać to nie mogę przestać.
Zapraszam w moje skromne progi.
Pozdrawiam.
Witam Marzenko,też podglądam od jakiegoś czasu Twój i inne ogrody i jestem pod wrażeniem.
Przepraszam,że tak bez zaproszenia.Ale jak zaczęłam oglądać to nie mogę przestać.
Zapraszam w moje skromne progi.
Pozdrawiam.
Bea do zaglądania do naszych ogrodów zaproszenia nie potrzeba. Rozgość się i czuj się jak u siebie
Marzenko, ruch u Ciebie jak na Marszałkowskiej No i przegapiłam, jak przeleciała 700 strona. Ale wpadam spóźniona i życzę kolejnej seteczki, która pokaże Twój ogród bogaty o nowe wspaniałe pomysły oraz zwiększy liczbę fanów Twojego ciekawego wątku.
Dzień bez odwiedzenia Twojego wątku, dzień stracony
Zaglądaj i klikaj ile chcesz a masz szansę choć na malutki ogródek w doniczkach na balkonie???
Marzenko jak się cieszę z przysposobienia tego no mega banan na buziaku mam
balkonu brak... aaaale mimo to w mieszkaniu dżungla niemalże musiałam sobie jakoś zrekompensować brak ogródka
Marzenko jak się cieszę z przysposobienia tego no mega banan na buziaku mam
balkonu brak... aaaale mimo to w mieszkaniu dżungla niemalże musiałam sobie jakoś zrekompensować brak ogródka
Daneczko ja też tak kiedyś mialam potem balkon dłuuuugi na 6 m, potem ogródek 60 m, a teraz to cale hektary 900 m 2 przesyłam banana
Marzenko, jeśli mogę:
Daneczko, moja pasja ogrodowa narodziła się właśnie w małym mieszkanku. Od czegoś trzeba zacząć Pokazuj zatem swoje domowe zielone piękności, bo przecież to też jest interesujące