Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 10:40, 18 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko, coś jednak zrobiłąś, posadziłąś, przesadziłąś ba...nawet uwieczniłaś! pięknie

ale ja chyba muszę do ciebie iśc na szkolenie, jak to zrobić, żeby się wyrobić, jak ty się ze wszystkim wyrabiasz, może mnie przeoorgnizujesz!

dziś montują okna w domku, nareszcie, taki poslizg!!

miłęgo wieczorku, bo ty wtedy na kompie, a ja na rabatach przy plewieniu

Irenko ja przez weekend właśnie się nie wyrobiłam Po wczorajszej imprezie mózg mi odparowuje do chwili obecnej Wczoraj przyjmowalam jedynie seriale w necie takie ktore nie wymagają koncentracji
A z okien baaardzo się cieszę !!! I już czekam na fotki. Robiłaś dzisiaj???

Ale ty szybko się regenerujesz, więc twój mózg pracuje nad pomysłem sadzenia cebulek, doczytałam o białych tulipanach i krokusach
wczoraj cykłam okno, wstawię u siebie, teraz szybko trzeba obrabiać i robić elewację póki ciepło, a potem w środku; jakoś wleczemy się, coś motywację straciliśmy chyba, albo te krótkie dni tak nastrajają!
a na szkolenie jednak się do ciebie udam...pora na zmiany
Tess 16:50, 18 wrz 2012

Madżenka, czy Ty masz w ogrodzie kulki z laurowiśni????
Madzenka 18:44, 18 wrz 2012

Tess napisał(a)
Madżenka, czy Ty masz w ogrodzie kulki z laurowiśni????

Tess jeszcze nie są kulkami, bo je w tym roku jeszcze ostro nie cięłam. Mam miniaturową laurowiśnię gajo o kulistym pokroju, zamierzm ją formować w kule
Madzenka 18:46, 18 wrz 2012

Irenko zaraz wpadnę do Ciebie oblukać Ja też mam mniejszy zapał do pracy bo dni krótkie a tłuszczyk nawołuje: leń się , leń się Ake w weekendy werwa wrociła

Evchen - ja już mam nazwę wątku
Anieszka - pozdrawiam, może kiedyś się na stoku spotkamy ?
Ewo - kiedy się wybierzesz?
Madzenka 18:48, 18 wrz 2012

Domi napisał(a)
Widzę, że masz kiścienie 'Zeblid'. Jak z przyrostami u twoich? Bo u mnie coś słabo rosną w porównaniu do odmiany "Raibow'. Muszę je przesadzić w inne miejsce, bo zostawiłam im dużo wolnego wkoło licząc na szybki wzrost, a tu minął sezon i nadal puuuuusto. Wywalę pierisy, bo nie potrafię ich utrzymać w doberej formie i dam tam te 2 Zeblidy oraz 2 'Curly Red'.

Domi doczytałam, że zblidy są mniejsze i niemają dużych przyrostów. Rainbow, ktore przesadziłam w ciągu roku urosły o ok 1/3. Więc chyab trzeba mieć cierpliwość do zeblidów, ale u mnie też będą kuliste zamierzam je wiosną przyciąć
Madzenka 18:50, 18 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Planuję Was dziewczyny odwiedzić we Wrocławiu. Nie wiem tylko, czy Wam będzie pasowało. Jak wyglądacie z sobotami? (kopia u Agi )

Na pewno coś uzgodnimy
Joanka 18:59, 18 wrz 2012

Marzenko, ależ pięknie u Ciebie

Pozdrawiamy
Madzenka 19:02, 18 wrz 2012

Joanka napisał(a)
Marzenko, ależ pięknie u Ciebie

Pozdrawiamy

Witaj Joasiu. Nie chce mi się już szaleć w ogrodzie... Zawsze tak jesienią mam ale w weekend będę sadzić krokusy i narcyzy

I cieszę się, że mam nawadnianie bo bez wysiłku ogród jesienią pięknieje
Madzenka 19:03, 18 wrz 2012

Dzisiaj kupiłam 2 kule bukszpanowe przeciętnej urody ale muszę wymienić sezonowe na coś trwałego...
Oraz dwa cyklameny przed dom
I dwa krotony do domu
I dwa nawozy jesienne
Cos mnie dzisiaj x2 natchnęło
Konstancja30 19:07, 18 wrz 2012

zaintrygowałaś mnie Madżenko cyklamenami ... czy to te kfiatki co są miesiąc i potem no przynajmniej u mnie ... nie są ... ???

po korepetycjach on line u wujka google stwierdzam, że to ten ... ujmę to tak kupuję nowego co rok ... dla mnie jest jak maciejka ... ale lubię je i co roku bawimy się od nowa