I cieszę się, że mam nawadnianie bo bez wysiłku ogród jesienią pięknieje
No a fotki z nawadniania gdzie? Dziś to już musztarda po obiedzie, bo nawadnia się prosto z nieba nawet u mnie Ale u mnie jakoś nic nie pięknieje jesiennie, więc fotki z Twojego pięknienia proszę
Aguś fotki nawadniania były teraz trudno uchwycić bo o 4:00 zraszanie aż tak Cię nie lubie aby się nad ranem zrywać do robienia zdjęć
Aga i Srbek Nowe zdjęcia ogrodu dopiero w weekend... Wracam ok 18, spacer z psem, obiado-kolacja i już noc...
Wczoraj przeczytalam , że bedzie padać to o 20:00 w ciemnościach dwa worki nawozu wysypałam na rabaty....
Cyba mam na chwilę obcna podobna ilość cebul jak stron....
Bujaj las, ale nie nas - nasadziłaś tego więcej I jeszcze są przecież cebule z zeszłego roku
No....
Ale w tym roku jeszcze nie sadziłam bo mnie Ania wystraszyła, że za wcześnie.
Dawniej mialam zaciszny ogródek przy szeregówce to mogłam sadzić o dowolnej porze nic nie wymarzało
Cyba mam na chwilę obcna podobna ilość cebul jak stron....
Bujaj las, ale nie nas - nasadziłaś tego więcej I jeszcze są przecież cebule z zeszłego roku
No....
Ale w tym roku jeszcze nie sadziłam bo mnie Ania wystraszyła, że za wcześnie.
Dawniej mialam zaciszny ogródek przy szeregówce to mogłam sadzić o dowolnej porze nic nie wymarzało
Ja też nie wiem, kiedy będę sadzić te co wysłano mi wczoraj - 330 A jeszcze do donic co będę dołować muszę jakoś przemycić kilka(dziesiąt) sztuk Ale posłucham Was - posadzę w październiku
Sebek masz rację, przejrzałeś mnie widać że dobrze liczysz....
Mam 420 tulipanów i narcyzów
200 krokusów
Szafirków 110
Irysów 50
Czosnkow giganteum i gladiator 11
na chwilę obecną zatem 791 szt i jutro kolejne 120 szt tulipanów
O matko chyba kupię jeszcze sto aby w sezon z tysiącem wejść...
Ubiegłorocznych nie liczyłam.....
Sebek masz rację, przejrzałeś mnie widać że dobrze liczysz....
Mam 420 tulipanów i narcyzów
200 krokusów
Szafirków 110
Irysów 50
Czosnkow giganteum i gladiator 11
na chwilę obecną zatem 791 szt i jutro kolejne 120 szt tulipanów
O matko chyba kupię jeszcze sto aby w sezon z tysiącem wejść...
Ubiegłorocznych nie liczyłam.....
No i coooooooo??? A wiesz co mawiał święty Łukasz?