Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Enya73 10:48, 24 wrz 2012

Tylko nie mów, że te wielkie zielone liście po prawej stronie, to bergenia? Ależ bujne niesamowicie, ile masz sadzonek na 1 m?
marzena 12:24, 24 wrz 2012

świetne zdjecia w pięknym ogrodzie !
a lawenda rzeczywiscie szaleje !
Gabisia 13:32, 24 wrz 2012

Cudnie w Twoim ogrodzie Marzenko. Najważniejsze, że on jest taki bardzo TWÓJ - oryginalny i nie da się go pomylić z innymi. Kwadraty, minimalistyczne źródełko (jeszcze żadne inne tak mi nie przypadło do gustu) i porządek. No a jak jeszcze doda się ogromną pasję i energię z jaką jest "budowany" - ACH! Jesień na przemyślenia - a wiosną pewnie znowu dasz czadu) Pozdrawiam!
anna_studio 14:51, 24 wrz 2012

Enya73 napisał(a)
Tylko nie mów, że te wielkie zielone liście po prawej stronie, to bergenia? Ależ bujne niesamowicie, ile masz sadzonek na 1 m?

....ja też uwielbiam tą ''kapustę''
Piękna...!!!
Milka 15:09, 24 wrz 2012

Marzenko, ogród faktycznie wygląda na dojrzalszy i tak szczerze, to od lipca aż do teraz najbardziej mi się podoba, największa plejada barw, rozrośnięte i pachnące!
podziwiam cię, 800 ...bardzo dużo

co do mnie, nie relaks był, tylko plewienie, aby na schludną rabatę cebule sadzić; w sumie posadziłam wszystkie co miałam, czyli 350; z tym co było wcześniej, posadziłam w sumie 550 sztuk; niestety zabrakło mi i zamówiłam jeszcze 328 i na tym...może koniec? a może nie; jak tak siedzę w ogrodzie, to ciągle coś do korekty i poprawki wynajduję, a tu rodzice ochrzaniają, że nie jadę do nich, to znowu dzieci i czasu mam ciągle za mało!
Madzenka 18:28, 24 wrz 2012

Enya73 napisał(a)
Teraz Maja powinna zawitać w Twoim ogrodzie

Taaa to bym miała eksmisję z domu w 5 min
Madzenka 18:29, 24 wrz 2012

Ania i Sebek komentarz nt Mai napisałam Ale dziekuję za uznanie
Madzenka 18:30, 24 wrz 2012

Evchen napisał(a)
Dobry wieczór Wulkanie Energii Cebule posadzone, zdjęcia zrobione i jeszcze zdążyłaś skoczyć na kawę z koleżanką... Się nie dziwię, że Twój ogród tak wygląda, ani chybi jakieś konszachty z zegarem masz...

nie konszachty z zegarem tylko mi energia od słoneczka wróciła i leczyłam głowę po sobotniej imprezie
Nalewka malinowa i mohito brrrrr odraza mnie ogarnia
Madzenka 18:32, 24 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)
Madżenka jak ja czytam, że większość nasadzeń to wiosna 2012 to od razu ... folder ... łypie oczami ... upewniam się, że 2012 i znów łypie ... a potem opanowuje mnie wiara w niemożliwe, że jest możliwe ... późno już ale o istnieniu tego co zczerwieniało nie miałam pojęcia ... muszę nazwy spisać ... mój winobluszcz jeszcze zielony ... hebe kulista zacnie ... rabaty i ujęcia dają moc ... no wielką przecież nie moje a ja nawet czułam siłę ... i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku choć to nie moje rabaty popełniłam czekoladę z amaretto ... pyszna była ... wróciłam na pieszo żeby co nieco spalić ... pozdrawiam

Iza obiecuję dla Ciebie tym tygodniu pokazać zdjęcia z wiosny i jesieni
Niemozliwe staje się możliwym
To czerwone rzeczywiście piękne tez nie wiedziałam, ze odmiana zeblid tak zacnie wygląda
Pozdrawiam znad herbaty z michałkami
Madzenka 18:33, 24 wrz 2012

trafo napisał(a)

Marzenko jak pięknie u Ciebie jesienią a co to wiosną będzie ho ho
zachwycona pozdrawiam serdecznie

Zapraszam wiosną i zimą i jesienią