Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Joaska 19:07, 24 wrz 2012

Marzenko no cebulkowo to ty szalejesz, ale jak to na wiosne zakwitnie to my z podziwu szczęk z ziemi nie pozbieramy tak bedzie u Ciebie pięknie
Madzenka 19:08, 24 wrz 2012

Joaska napisał(a)
Marzenko no cebulkowo to ty szalejesz, ale jak to na wiosne zakwitnie to my z podziwu szczęk z ziemi nie pozbieramy tak bedzie u Ciebie pięknie

Wbrew pozorom wcale tak dużo nie będzie ale mam nadzieję, że zima będzie dla tulipanów łaskawa
Madzenka 19:09, 24 wrz 2012

Martek napisał(a)
No jest fajnie

No jest pozdrawiam
baraga1904 19:21, 24 wrz 2012

...prawdziwy raj cebulkowy... wiosną będzie cudownie
...donice bomba
Konstancja30 20:06, 24 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Madżenka jak ja czytam, że większość nasadzeń to wiosna 2012 to od razu ... folder ... łypie oczami ... upewniam się, że 2012 i znów łypie ... a potem opanowuje mnie wiara w niemożliwe, że jest możliwe ... późno już ale o istnieniu tego co zczerwieniało nie miałam pojęcia ... muszę nazwy spisać ... mój winobluszcz jeszcze zielony ... hebe kulista zacnie ... rabaty i ujęcia dają moc ... no wielką przecież nie moje a ja nawet czułam siłę ... i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku choć to nie moje rabaty popełniłam czekoladę z amaretto ... pyszna była ... wróciłam na pieszo żeby co nieco spalić ... pozdrawiam

Iza obiecuję dla Ciebie tym tygodniu pokazać zdjęcia z wiosny i jesieni
Niemozliwe staje się możliwym
To czerwone rzeczywiście piękne tez nie wiedziałam, ze odmiana zeblid tak zacnie wygląda
Pozdrawiam znad herbaty z michałkami [/quote/]

musiałaś o tych michałkach??? ... wspominać ... rany ... jak bym zjadła ... a tu tylko marna czekolada ... po nowej serii wiem na pewno kapustę bergenię muszę mieć ... no i jesień w tym ogrodzie jest bardzo ok ...
Madzenka 20:46, 24 wrz 2012

baraga1904 napisał(a)
...prawdziwy raj cebulkowy... wiosną będzie cudownie
...donice bomba

Mam nadzieję, że cebulek mi nornice nie zjedzą

Donice z myślą o takich kulach były kupione
Madzenka 20:47, 24 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)

Madżenka jak ja czytam, że większość nasadzeń to wiosna 2012 to od razu ... folder ... łypie oczami ... upewniam się, że 2012 i znów łypie ... a potem opanowuje mnie wiara w niemożliwe, że jest możliwe ... późno już ale o istnieniu tego co zczerwieniało nie miałam pojęcia ... muszę nazwy spisać ... mój winobluszcz jeszcze zielony ... hebe kulista zacnie ... rabaty i ujęcia dają moc ... no wielką przecież nie moje a ja nawet czułam siłę ... i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku choć to nie moje rabaty popełniłam czekoladę z amaretto ... pyszna była ... wróciłam na pieszo żeby co nieco spalić ... pozdrawiam

Iza obiecuję dla Ciebie tym tygodniu pokazać zdjęcia z wiosny i jesieni
Niemozliwe staje się możliwym
To czerwone rzeczywiście piękne tez nie wiedziałam, ze odmiana zeblid tak zacnie wygląda
Pozdrawiam znad herbaty z michałkami [/quote/]

musiałaś o tych michałkach??? ... wspominać ... rany ... jak bym zjadła ... a tu tylko marna czekolada ... po nowej serii wiem na pewno kapustę bergenię muszę mieć ... no i jesień w tym ogrodzie jest bardzo ok ...

Musialam bo ja magazynuję kalorie na zimę bergenię/kapustę sadź
Milka 21:04, 24 wrz 2012

twoją bergenię podziwiałam, wielka, zdrowa i piękna a bólu głowy po imprezie współczuję!!
pokazałas jak sadzisz, ale chyba cebule tulipanów głębiej wtykasz, tak na wierzchu, to chyba przymiarka? ja dziury robię cebularką, no ale u mnie ziemia miękka
na wiosnę będę podziwiac i dalej upomi9nam się o potwora, albo przypominam; i trawka ode mnie się rorośnie, pięknie się przyjęła i zasłoni liście tulipanów i innych
Bogdzia 21:08, 24 wrz 2012

Ten potwór Marzenko to co to za roślina? Wszyscy potwór, potwór a ja chcę nazwę bo ładny.
Milka 21:30, 24 wrz 2012

ta trawa Bożenko nazywa si wertiga, chyba nie pokręciłam