Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 21:45, 20 paź 2012

asc napisał(a)
Ależ fajnie....super wizualizacje . Tobie by pasowały takie prostopadłościany z czegoś.. co kiedyś pokazywałaś... a wynalazłaś od Danusi z prospektu jakiegoś hotelu..co to w nim Danusia spała... tylko ile trzeba czekać na takie kostki?????

Aniu właśnie myślalam o topiarach z grabów lub buków, ciętych w takie prostopadłościany a teraz Sylwia mi namąciła w fłowie Dawyckami
Madzenka 21:47, 20 paź 2012

Anula koniecznie osłaniaj horti. Ja w ubiegłym roku osłoniłam i chyba mi wymarzły w maju??? Bo naprawdę dobrze je zabepieczyłam. W Tym roku będzie akcja HORTENSJA. Najpierw torf, potem kora a potem agrowłóknina i gałązki świerka
ka1sia 22:05, 20 paź 2012

Widzę Marzenko, że będziesz miała o czym myśleć przez zimę , tyle propozycji i jedna lepsza od drugiej A te kostki, o których wspomniała Ania asc - rewelacja! Byłoby super! Pozdrawiam i milej niedzieli życzę, Kasia
Hannah 22:09, 20 paź 2012

Madżenko, przyszłam się przedstawić i pozdrowić znad morza! Trochę pozazdraszczam pięknego domu i ogrodu, ale tak pozytywnie!
Widzę, że również lubisz nowoczesne formy chociaż po moim ogrodzie niestety tego nie widać
Mam nadzieję, że czasem mnie odwiedzisz i coś poradzisz... miłego wieczoru..
monitka 22:12, 20 paź 2012

Wow! ale czadowe wizualizacje Sylwia zrobiła
Te buki do mnie bardziej przemawiają. No i teraz masz Marzenko zagwozdkę co tu wybrać
Madzenka 22:16, 20 paź 2012

Monitka i Ka1sia no i na dwoje babka wróżyła. Jedna topiary druga dawycki!!! co ja mam biedna wybrać???
Madzenka 22:16, 20 paź 2012

Hannah napisał(a)
Madżenko, przyszłam się przedstawić i pozdrowić znad morza! Trochę pozazdraszczam pięknego domu i ogrodu, ale tak pozytywnie!
Widzę, że również lubisz nowoczesne formy chociaż po moim ogrodzie niestety tego nie widać
Mam nadzieję, że czasem mnie odwiedzisz i coś poradzisz... miłego wieczoru..

Hannah witaj Widziałam Cię już na wątkach zatem czas wpaść z rewizytą
KasiaWB 22:29, 20 paź 2012

Cześć Marzenko, wszystko obejrzałam na spokojnie i .... z taką pewną dozą nieśmiałości napiszę, że.....może by tak jeszcze zrobić wizualkę w drugą stronę - tzn. widok od drogi na dom, na tle domu i jego kolorystyki. Patrząc w stronę domu od drogi, kolorystycznie zielone może lepiej wyglądać, ale może wtedy w miejsce brzóz dać coś bordowego (buka?) ......Bo wszystko się zleje, no chyba że tak ma być. Myślę, że przez zimę plan napewno powstanie Nie mogę się doczekać tych wiosennych łanów Pozdrawiam
JulkAd 22:31, 20 paź 2012

Marzenko super to zobrazowanie przez Sylwię, ja jestem za grabami, jak chcesz je formować? w kostkę czy pobawić się jak te na zdjęciach u Moniki ?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1546-ogrod-z-perspektywa-na-przyszlosc?page=158
agniecha973 22:36, 20 paź 2012

Marzena, ja tu czytam, że Ty masz swojego buka purpurowego!
Sylwia zaszalała, mi to zielone bardziej pasi.