Anula koniecznie osłaniaj horti. Ja w ubiegłym roku osłoniłam i chyba mi wymarzły w maju??? Bo naprawdę dobrze je zabepieczyłam. W Tym roku będzie akcja HORTENSJA. Najpierw torf, potem kora a potem agrowłóknina i gałązki świerka
Widzę Marzenko, że będziesz miała o czym myśleć przez zimę , tyle propozycji i jedna lepsza od drugiej A te kostki, o których wspomniała Ania asc - rewelacja! Byłoby super! Pozdrawiam i milej niedzieli życzę, Kasia
Madżenko, przyszłam się przedstawić i pozdrowić znad morza! Trochę pozazdraszczam pięknego domu i ogrodu, ale tak pozytywnie!
Widzę, że również lubisz nowoczesne formy chociaż po moim ogrodzie niestety tego nie widać
Mam nadzieję, że czasem mnie odwiedzisz i coś poradzisz... miłego wieczoru..
Cześć Marzenko, wszystko obejrzałam na spokojnie i .... z taką pewną dozą nieśmiałości napiszę, że.....może by tak jeszcze zrobić wizualkę w drugą stronę - tzn. widok od drogi na dom, na tle domu i jego kolorystyki. Patrząc w stronę domu od drogi, kolorystycznie zielone może lepiej wyglądać, ale może wtedy w miejsce brzóz dać coś bordowego (buka?) ......Bo wszystko się zleje, no chyba że tak ma być. Myślę, że przez zimę plan napewno powstanie Nie mogę się doczekać tych wiosennych łanów Pozdrawiam