za co ??? ... tzn za co miałby M eksmitować Madżenkę ... za te kilka cebulek ... phi ... buziak przed powrotem lata ... ja jutro noram w ziemi ...
Masz razcję Izuś, przecież się tylko do czosnków ograniczyłam samozaparcie dzisiaj mialam, niemal za włosy się z tej strony wyciągnęłam Pochwala się należy a nie eksmisja.
Ale tak się zastanawialam, że gdybym więcej cebul zamówiła to by mi sie koszt przesyłki szybciej zwrócił....
Ja już też stwierdziłam że za mało cebul zamówiłam i koszty stałe mi się jakoś słabo na całość rozłożyły
Nieszka najgorsze z tulipanami jest to, że w przeciwieństwie do bylin i drzew to niekończąca się historia.... Co roku kupujesz i wciąż za mało! Nic z tego nie pojmuję ???
za co ??? ... tzn za co miałby M eksmitować Madżenkę ... za te kilka cebulek ... phi ... buziak przed powrotem lata ... ja jutro noram w ziemi ...
Masz razcję Izuś, przecież się tylko do czosnków ograniczyłam samozaparcie dzisiaj mialam, niemal za włosy się z tej strony wyciągnęłam Pochwala się należy a nie eksmisja.
Ale tak się zastanawialam, że gdybym więcej cebul zamówiła to by mi sie koszt przesyłki szybciej zwrócił....
Madzenka, o matko, po co Ci tyle czosnku????????????????? Wampiry jakies grasuja u Ciebie??? A osikowe koleczki juz wystrugalas???
Pewnie, ze pochwala sie nalezy Madzenko jestes bardzo dzielna, ze siem tak za wlosy ciagnelas coby nie kupic. Ja poki co mam w koszyku, ale jeszcze nie kliklam - wciaz sie waham kupic nie kupic. A jeszcze jak zobaczylam tego rozczochranego szuberta... Musze byc silna, zadnych cebul