Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

anipla 22:24, 02 lis 2012

Witaj Marzenko
Ja czytałam Twój wątek codziennie do sierpnia,potem miałam długą przerwę ,a teraz to mam takie zaległości ,że chyba zapiszę się na kurs szybkiego czytania
pozdrawiam Anita
Madzenka 08:20, 03 lis 2012

anipla napisał(a)
Witaj Marzenko
Ja czytałam Twój wątek codziennie do sierpnia,potem miałam długą przerwę ,a teraz to mam takie zaległości ,że chyba zapiszę się na kurs szybkiego czytania
pozdrawiam Anita

Anitko poczytałam o Twoich perturbacjach ogrodowych Fajnie, że do nas wróciłaś
Evchen 10:22, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Jak przeczytam to ci powiem czy warto Ja pożyczyłam od koleżanki, więc muszę szybko czytać, bo kolejka czytelniczek jes długa. My się często wymieniamy książkami i różnymi czasopismami. Prawie jak biblioteka, tyle że niepubliczna

To daj szybciutko znać Bo szukam coś lekkiego i wesołego. A podobno bohaterem nie jest kobieta tylko 30 letni M Brzmi i interesująco !

Makatkę poczytaj Grocholi.. i jej córki
kasik778 10:28, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

No bo co się która laska na forum odezwie to włażę na jej wątek i zaczynam oglądać ogród i mam ich tyle w ulubionych, że zaczynam się cieszyć, ze cała zima przede mną heheheh....

Zimą najfajniej, ja sobie wtedy cały wątek Danusi , Bożenki i Dominiki przeczytalam. A ponieważ Ania Asc i Irenka z Miłkowa praktycznie w tym samym czasie zaczeły też bylam na bieżąco
Fajna pora roku przed nami

pprzynajmniej taki będzie pozytek z zimy, że się może będzie na bieżaco z niektórymi watkami, bo chyba wszystkich, które mi się podobają, to nawet i przez zimę nie dam rady przeczytać
Enya73 12:05, 03 lis 2012

Evchen napisał(a)

Jak przeczytam to ci powiem czy warto Ja pożyczyłam od koleżanki, więc muszę szybko czytać, bo kolejka czytelniczek jes długa. My się często wymieniamy książkami i różnymi czasopismami. Prawie jak biblioteka, tyle że niepubliczna

To daj szybciutko znać Bo szukam coś lekkiego i wesołego. A podobno bohaterem nie jest kobieta tylko 30 letni M Brzmi i interesująco !

Makatkę poczytaj Grocholi.. i jej córki

Evchen, a masz? Ja chętnie pożyczę do przeczytania
Madzenka 12:22, 03 lis 2012

Ja po rzeczytaniu 3 ksiąźek Grocholi na kolejne nie mialam ochoty ale czas wrócić do rozrywki
tylko jak się od ogrodowiska odlączyć???
Madzenka 12:24, 03 lis 2012

Czas się wreszcie wyciągnąć na ogród.... Nie chce mi sie dzisiaj czyżbym chora na umyśle była, bo na ciele zdrowam

Ja kcem słońce!!!!
aga_k 12:27, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Czas się wreszcie wyciągnąć na ogród.... Nie chce mi sie dzisiaj czyżbym chora na umyśle była, bo na ciele zdrowam

Ja kcem słońce!!!!

Ja też kcem słońce!!!!...a jak Ci się nie chce to nie idź, no chyba że sprawa niecierpiąca zwłoki to trzeba
Magda70 12:39, 03 lis 2012

A ja już wróciłam z ogrodu, słońca nie ma ale udało mi się wykopać z ziemi co trza było, pochowałam donice do garażu. A i zdjęć kilka pstryknęłam.... nie jestem taką specjalistką jak Danusia i zdjęcia jesienne pikne u mnie nie są ale i tak mimo wszystko może jutro się odważę i pokażę co nie co
Milka 13:06, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ja po rzeczytaniu 3 ksiąźek Grocholi na kolejne nie mialam ochoty ale czas wrócić do rozrywki
tylko jak się od ogrodowiska odlączyć???

Dobre pytanie mnie Grochola zniechęciła